Το σύνθημα δόθηκε: Το Λουτράκι «χορεύει» σε ρυθμούς Αποκριάς!

enloutrakio

Το σύνθημα δόθηκε και η πόλη μπαίνει επίσημα σε ρυθμούς Αποκριάς! Με ένα εκρηκτικό Latin Party που πλημμύρισε το Mabel Loutraki Nightclub με χρώμα, μουσική και κέφι, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι Λουτρακίου 2026.

Οι Grupo Buenaventura ανέλαβαν το μουσικό «τιμόνι» της βραδιάς, ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους από την Κούβα μέχρι τη Βραζιλία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αυθεντικής καρναβαλικής γιορτής που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μεγάλη στιγμή: Η στέψη των Βασιλισσών

Η πιο ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν, αναμφίβολα, η επίσημη στέψη των Βασιλισσών του Καρναβαλιού. Το Λουτράκι και οι Άγιοι Θεόδωροι έχουν πλέον τις δικές τους «οικοδέσποινες» για τη φετινή διοργάνωση, οι οποίες θα δώσουν το σύνθημα για τις μεγάλες παρελάσεις που έρχονται.

Μια γιορτή για όλους

Ο Δήμος και η οργανωτική επιτροπή καλούν μικρούς και μεγάλους να φορέσουν τις στολές τους και να γίνουν ένα με τη μεγάλη καρναβαλική παρέα. Στόχος για φέτος είναι η αναβίωση των παραδοσιακών εθίμων της Αποκριάς μέσα από ένα σύγχρονο, ζωντανό πρίσμα που θα κάνει τους πάντες να νιώσουν ξανά παιδιά.

Ραντεβού στους δρόμους! Το Καρναβάλι Λουτρακίου 2026 υπόσχεται εκπλήξεις, χορό και ατέλειωτο κέφι. Ετοιμαστείτε για ένα πρόγραμμα γεμάτο δράσεις που θα κορυφωθεί το επόμενο διάστημα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σχετικά Άρθρα

Back to top button