Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το μωρό με το σημάδι στο πρόσωπο… θα μπει στο χειρουργείο 7 φορές! (φωτό)

Σε ηλικία μόλις επτά μηνών η Ruby Ashby θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο και να υποβληθεί σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση μεγάλου σκούρου εκ γενετής σημαδιού που καλύπτει σχεδόν το μισό του προσώπου της.
Είναι ένα από τα 500.000 παιδιά που γεννιούνται με Συγγενή Μελανοκυτταρικό σπίλο, που καλύπτει τη δεξιά μεριά του προσώπου και του κεφαλιού της.
Η μικρούλα από την Αυστραλία χρειάζεται επτά επεμβάσεις για να αφαιρεθεί πλήρως το σκούρο τριχωτό σημάδι με στόχο αυτό να έχει ολοκληρωθεί πριν πάει σχολείο. Η πρώτη επέμβαση κοστίζει 10.000 δολάρια και θα γίνει στις 12 Ιανουαρίου.
Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός μπαλονιού από σιλικόνη σε σημείο του σώματός της όπου το δέρμα είναι «καθαρό». Το μπαλόνι θα φουσκώνει σταδιακά, σε διάστημα εβδομάδων, και στη συνέχεια, σιγά σιγά, το τμήμα του προσώπου της που καλύπτεται από τον σπίλο θα αντικατασταθεί από το επιπλέον δέρμα που θα έχει αναπτυχθεί γύρω από το μπαλόνι.
Όταν γίνει οκτώ θα κάνει και μεταμόσχευση φρυδιού καθώς το δεξί της φρύδι θα χρειαστεί να αφαιρεθεί μαζί με τον σπίλο.
«Γεννήθηκε με αυτό αλλά δεν χρειάζεται να ζήσει με αυτό», λέει η μητέρα της Natalie στη Daily Mail.
«Θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτήν. Ελπίζουμε μέχρι να πάει σχολείο η ελιά να έχει φύγει, είναι πολύ χρονοβόρο επειδή χρειάζεται χρόνος για την επούλωση του δέρματος ανάμεσα στις επεμβάσεις».
Οι γονείς Natalie και Ben θέλουν να συγκεντρώσουν 30.000 δολάρια για να καλύψουν το κόστος των επεμβάσεων. Ήδη η Go Fund Me σελίδα τους έχει 12.000 δολάρια μόλις μέσα σε λίγες ημέρες.

 

babyruby2babyruby3babyruby4babyruby5babyruby6babyruby7babyruby1

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button