
Το Λουτράκι γιορτάζει την Κυριακή του Θωμά: Παραδοσιακό αντάμωμα από το «ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ» στην Παναγία Γιάτρισσα
Η λαμπρή περίοδος του Πάσχα κορυφώνεται με τον πιο μελωδικό και παραδοσιακό τρόπο στο Λουτράκι. Την Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου 2026, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ» μας προσκαλεί σε μια γιορτή γεμάτη παράδοση, χορό και τραγούδι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Παναγίας Γιάτρισσας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας.
Μια γιορτή για την παράδοση
Τα μέλη του Συλλόγου, φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές, θα αναβιώσουν έθιμα και χορούς από διάφορες γωνιές του ελληνισμού, μεταφέροντας το αναστάσιμο μήνυμα στην καρδιά της πόλης μας.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα της ημέρας, τιμώντας τις ρίζες μας δίπλα στο εμβληματικό σημείο αναφοράς του Λουτρακίου, την Παναγία Γιάτρισσα.
INFO
Πότε: Κυριακή του Θωμά (19 Απριλίου 2026)
Πού: Προαύλιος χώρος Ι.Ν. Παναγίας Γιάτρισσας, Λουτράκι
Ώρα: Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας
Συμμετέχει: Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ»



