
Το Δ.Ε.Α.Π. Δήμου Κορινθίων συνεχίζει με μια σπουδαία διάλεξη για την υγεία: «Οι συνηθέστερες κακοήθειες – Από την πρόληψη στη θεραπεία»
Το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Δ.Ε.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων συνεχίζει δυναμικά τον κύκλο διαλέξεών του, προσφέροντας στο κοινό της Κορινθίας πρόσβαση σε σύγχρονη γνώση και επιστημονικό διάλογο πάνω σε θέματα που αγγίζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα για την υγεία:
🩺 «Οι συνηθέστερες κακοήθειες – Από την πρόληψη στη θεραπεία».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ιατρικού χώρου:
-
Νικόλαος Αρκαδόπουλος, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ και Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ
-
Αμάντα Ψυρρή, Καθηγήτρια Παθολογίας – Ογκολογίας ΕΚΠΑ και Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής του Αττικού Νοσοκομείου
Οι ομιλητές θα αναλύσουν τις πιο συχνές μορφές κακοηθειών, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και διάγνωσης, ενώ θα αναφερθούν και στις εξελίξεις που σημειώνονται στη θεραπευτική αντιμετώπιση του καρκίνου.
Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του Δ.Ε.Α.Π., που στόχο έχουν να προσφέρουν στους δημότες πολύτιμη γνώση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για ζητήματα επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
🔹 Επόμενη διάλεξη: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου
🔗 Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κορινθίων: korinthos.gr




