Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το δεύτερο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο χτυπήθηκε από ανέμους 150 κόμβων [βίντεο]

Τα μηνύματα στο Twitter αλλά και οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του δεύτερου μεγαλύτερου κρουαζερόπλοιου στον κόσμο δείχνουν πόσο δύσκολες ώρες πέρασαν οι άνθρωποι αλλά και το πλοίο, καθώς βρέθηκαν στην μέση ενός τυφώνα με ανέμους που έφθασαν να πνέουν με ταχύτητες έως και 150 κόμβους.
Οι άνθρωποι περιγράφουν ότι έζησαν απίστευτες καταστάσεις, καθώς ο πλοίαρχος τους είχε προειδοποιήσει να κλειστούν στις καμπίνες τους και να ασφαλίσουν τα πράγματά τους. Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί αλλά και μεγάλες καταστροφές στο καράβι, το οποίο μάλιστα καθυστέρησε σημαντικά να πιάσει στο λιμάνι Πορτ Κανάβεραλ στην Φλόριδα.
Όπως αναφέρουν οι επιβάτες, οι άνεμοι χτυπούσαν αλύπητα το μεγάλο πλοίο, ενώ κύματα πάνω από 12 μέτρα γέμιζαν με τρόμο όσους είχαν το κουράγιο -και μπορούσαν- να σταθούν όρθιοι. Oι υπόλοιποι έκαναν υπομονή να τελειώσει το μαρτύριο και παρακαλούσαν τους γνωστούς τους μέσω των social media να προσεύχονται για αυτούς.
Πάντως ο καπετάνιος κατάφερε να βγάλει το πλοίο από την εξαιρετικά δύσκολη θέση και να αποφύγει τα χειρότερα. Κάτι που του το αναγνώρισαν όχι μόνο οι επιβάτες αλλά και η εταιρία η οποία του απέδωσε τα εύσημα
To Anthem of the Seas είναι ένα νέο πλοίο της γνωστής εταιρίας Royal Caribbean, το οποίο ξεκίνησε να κάνει κρουαζιέρες τον Απρίλιο του 2015. Έχει μήκος περίπου 350 μέτρα, εκτόπισμα 167 χιλιάδων τόνων, 18 καταστρώματα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει κοντά στους 5.000 επιβάτες!
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button