Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Το ακούσαμε και αυτό…από τον Θ.Πάγκαλο: ”Είμαι ένας νεόπτωχος συνταξιούχος – Από 5.900 ευρώ παίρνω πλέον 1.800”

Φτωχός και νεόπτωχος συνταξιούχος αυτοχαρακτηρίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω.

«Φιλοχρήματος δεν είμαι. Φτωχός είμαι, νεόπτωχος συνταξιούχος. Η σύνταξή μου είναι η ανωτάτη σύνταξη του Δημοσίου, η οποία είναι 5.900€ καθαρά. Τώρα, έχει κατέβει στα 1.800€. Οι ίδιοι οι βουλευτές πρόσεξαν να διατηρείται η αμοιβή τους σε αξιοπρεπή επίπεδα. Δεν λέω ότι είναι πολύ, όμως η λογική ότι οι συνταξιούχοι είναι άνθρωποι που δεν τους χρειάζομαι πια, άρα τους ξεσκίζω – που είναι η λογική που ισχύει για όλους τους συνταξιούχους της χώρας – κάποτε πρέπει να αντιμετωπιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος μιλώντας σε ραδιοσταθμό.

Παρόλα αυτά τάχθηκε υπέρ του Μνημονίου τονίζοντας ότ «είναι μονόδρομος το μνημόνιο. Ή μνημόνιο ή τίποτα!».

Δεν μου έλειψε ποτέ στη ζωή μου η κυρία Γεννηματά

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στην κυρία Γεννηματά με αφορμή την πρόσκληση που του απηύθυνε για συμμετοχή στην εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο.

«Είναι τόσο πρόχειρα γραμμένο αυτό το κείμενο, ώστε η κυρία Γεννηματά, με την ηλεκτρονική της διεύθυνση, καλεί τον εαυτό της. Σε αυτό το γελοίο κείμενο περιλαμβάνονται άνθρωποι, όπως εγώ, οι οποίοι έχουν δηλώσει, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, γιατί το θεωρούν κατάντια, ρεζίλι και δεν πρόκειται με την ψήφο τους να επιδοκιμάσουν αυτή την ιστορία. Είναι κατάντια και ρεζίλι το ΠΑΣΟΚ του 2% και του 4% ακόμη και να μπει στη Βουλή, με επικεφαλής την κυρία Γεννηματά, η οποία ως μόνο προσόν στη ζωή της έχει ότι είναι κόρη του αειμνήστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, με τον οποίο όλοι συνδεόμαστε» είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Γιατί να είμαι στη λίστα αυτή, αφού ξέρει ότι δεν θέλω; Προφανώς θέλει να μ’ εκθέσει. Είναι απαράδεκτο και επιθετικό και της το επιστρέφω. Είναι δυνατόν το γραφείο (του ΠΑΣΟΚ) να μην ξέρει π.χ. ότι η κυρία Σακοράφα είναι φανατικό και δηλητηριώδες μέλος του ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε ο πρώην υπουργός.

Χαρακτήρισε, επίσης, «επικίνδυνο για τη δημόσια ζωή» τον Αλέξη Τσίπρα και ζήτησε «να απομακρυνθεί και να μπει εκεί που είναι οι μεγάλοι ψευταράδες και απατεώνες της ιστορίας, από τους οποίους δυστυχώς από την αρχαιότητα δεν έχουμε λίγους, έχουμε πολλούς».

Κάλεσε, δε, τον πρώην πρωθυπουργό «να τα κατεβάσει τώρα ο κ. Τσίπρας και να πει “κύριοι, εγώ στα τέσσερα θα συνεργαστώ με το Ποτάμι, το οποίο έχει πει όλα αυτά εναντίον μου, γιατί το Ποτάμι κάνει μαζί μου”. Αν δεν το πει, θα πει ότι δεν κάνει κι επειδή δεν κάνει, δεν πρέπει ο Τσίπρας με κανένα τρόπο να ψηφιστεί ακόμη μια φορά, για να είμαστε σε αδιέξοδο».

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button