Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα και έγινε χαμός…

Γιατρός από την Αθήνα που ταξίδευε οδικώς με την οικογένειά του, κατηγορείται ότι εξύβρισε αστυνομικούς όταν τον σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα και χτύπησε με γροθιές το περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στον ΠΑΘΕ έξω από τη Λαμία, όπου υπήρχε συνεργείο τροχονομικών ελέγχων. Το μεσημέρι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια, που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τα Τρίκαλα.

Στον έλεγχο που ακολούθησε οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα παιδιά της οικογένειας ηλικίας 5 και 6 ετών δεν ήταν σε καθισματάκι όπως προβλέπεται και τότε φαίνεται να ξεκίνησε το επεισόδιο.

Ο 45χρονος οδηγός, ο οποίος είναι γιατρός στην πρωτεύουσα, φέρεται να εξύβρισε πολύ άσχημα τους αστυνομικούς και να έριξε γροθιά στο φτερό του περιπολικού. Κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του και της συζύγου του.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απειλής, της εξύβρισης και της απείθειας, αλλά και για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στο ΑΤ Λαμίας, όπου υπέβαλε και ο ίδιος έγκληση στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι δεν διέπραξε καμία από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με προφορική εντολή Εισαγγελέα άπαντες έφυγαν για τα σπίτια τους αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με τη συνέχεια να αναμένεται να δοθεί πλέον στα δικαστήρια.

Πηγή: lamiareport.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button