Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τον γύρο του κόσμου: Θέμα στο σόου της Έλεν ντε Τζενέρις οι Λαρισαίοι τραυματιοφορείς! (VIDEO)

Είναι ένα από τα… απολαυστικότερα βίντεο της εβδομάδας, έπαιξε σε δεκάδες ιστοσελίδες αθλητικές και μη, ανά την Ευρώπη, τώρα έγινε και θέμα στο δημοφιλές σόου της Έλεν ντε Τζενέρις στην αμερικανική τηλεόραση.

Πρόκειται βέβαια για τους… διάσημους πλέον Λαρισαίους τραυματιοφορείς του αγώνα Λάρισα – Εργοτέλης και η ίδια η Έλεν σχολίαζε το βίντεο καθώς προβαλλόταν στην εκπομπή.

«Βλέπουμε έναν τραυματισμένο παίκτη, ενώ οι άλλοι βιάζονται να τον βγάλουν εκτός αγωνιστικού χώρου γιατί κρατά καθυστερήσεις», λέει η Έλεν και συνεχίζει: «Τα καταφέρνουν τελικά, ξεκινά το φορείο και…. άουτς… άουτς… αυτό πρέπει να πόνεσε»! Εν τω μεταξύ το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο και παρακολουθεί το κωμικοτραγικό περιστατικό από το videowall πίσω από την παρουσιάστρια γελά ασταμάτητα…

Αφού τελειώνει το βίντεο και το κοινό έχει ξεκαρδιστεί από τα γέλια και χειροκροτά, η Έλεν καταλήγει, λέγοντας αυτό που σκέφτεται ο καθένας, παρακολουθώντας τι συνέβη: «Αν δεν είχε τραυματιστεί προηγουμένως, τώρα σίγουρα τραυματίστηκε»!

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο και έκτοτε έχει γίνει θέμα σε πολλά δίκτυα ανά την Ευρώπη. Guardian, Metro και Eurosport, Telegraph και δεκάδες άλλα σάιτ σχολίασαν τις τραγελαφικές εικόνες – ευτυχώς επρόκειτο για έναν ελαφρύ τραυματισμό που οι… γκαφατζήδες τραυματιοφορείς δεν επιδείνωσαν με τις περιπέτειές τους.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο Λεονάρντο Κουρής του Εργοτέλη που είχε αυτήν την μεταχείριση, στο κωμικοτραγικό περιστατικό, κατηγόρησε τους δύο άνδρες για τη συμπεριφορά τους: «Δεν έκανα θέατρο. Χτύπησα, όχι σοβαρά, αλλά πονούσα και δεν μπορούσα να σηκωθώ κατευθείαν. Αισθάνθηκα την ανάγκη να περιμένω τον φυσιοθεραπευτή. Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο αρχηγός της Λάρισας, ο Μπανούσης, με τράβηξε από τη φανέλα και μου έλεγε να σηκωθώ, ότι από την αρχή κάναμε καθυστερήσεις και άλλα τέτοια πράγματα», ανέφερε αρχικά.

«Οι δύο κύριοι που μπήκαν ως τραυματιοφορείς δεν ξέρω με τι διαπίστευση ήταν στο γήπεδο. Δεν ήταν η δουλειά τους αυτή. Μπήκαν στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή. Φανταστείτε πως έφτασαν πριν τους γιατρούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Με έπιασαν με το που ήρθαν, με έβριζαν και μου έλεγαν ‘τι κάνεις’. Με άρπαξε ο ένας από τα χέρια και ο άλλος από τα πόδια. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας είπε στον έναν τραυματιοφορέα ‘δεν ντρέπεστε’. Όταν πήγα να σηκωθώ, με έπιασε ο ένας από τον ώμο και με πέταξε στο φορείο. Καθώς με μετέφεραν, έπεσε ο ένας κάτω, κάτι που πάντως μπορεί να συμβεί και σε κανονικό τραυματιοφορέα. Όμως αμέσως μετά με έβριζαν ξανά, ο ένας μάλιστα με μούντζωσε και όταν έφτασαν εκτός γηπέδου με πέταξαν σαν σακί με πατάτες», ανέφερε ο Κούτρης εξιστορώντας το απίστευτο περιστατικό.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button