Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τι τελικά θα αποφασίσει ο πεπειραμένος στα πολιτικά δρώμενα Νίκος Λόης;

 

Διανύουμε προεκλογική περίοδο και κατά τη γνώμη πολλών, ο τόπος μας έχει μείνει αρκετά πίσω σε υποδομές και σε παρεχόμενες  υπηρεσίες προς τον πολίτη, σε  σχέση με άλλα μέρη.

 

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του  “Προμηθέα” έδειξε μεγάλο ζήλο  στον πολιτισμό, για αυτό και τελικά το πέρασμά του κρίνεται απόλυτα πετυχημένο από το συγκεκριμένο τομέα.  Ενώ όπως όλοι θυμόμαστε, χάριν στις δικές του κυρίως πολιτικές προσπάθειες, έγιναν κρίσιμα έργα στον τόπο μας, όπως ο ????πυροσβεστικός σταθμός της Περαχώρας.

 

Ο Νίκος έχει πάντα άσβεστη την αγάπη για προσφορά στον τόπο, είναι από τις θαρραλέες φωνές και για αυτό  ξεχωρίζει από το “σωρό” . Φυσικά όλα αυτά αναγνωρίζονται  από πολλούς συνειδητοποιημένους   συμπολίτες μας, που εκφράζουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους την υποστήριξη και την συμπάθεια τους,   στο πρόσωπο του  φιλότιμου και εργατικού Νίκου!

Ως εκ τούτου πολύς κόσμος αναρωτιέται.

Τι τελικά θα κάνει αγαπητός Νίκος Λόης στις επερχόμενες εκλογές;

Γνώμη και δικιά μας, είναι ότι πρέπει να μετέχει με όποια παράταξη νομίζει ότι τον εκφράζει καλύτερα, για να διαδραματίσει με θάλπος και συνοχή με την κοινωνία, κρίσιμο ρόλο στις εξελίξεις που θα κρίνουν το μέλλον του τόπου μας για τις επόμενες δεκαετίες.

Ας το σκεφτεί καλά γιατί νομίζουμε ότι δεν πρέπει να μείνει εκτός της μάχης που θα δοθεί στην πολιτική κονίστρα…

 

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button