Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ευχές και συγχαρητήρια από τους προσκεκλημένους ομιλητές, αλλά και ομιλίες υπό συναισθηματική φόρτιση περιελάμβανε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του Α.Ο Λουτράκι.

 

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Γιώργου Γκιώνη:

«Εύχομαι ό,τι καλύτερο για το σύλλογο την επόμενη διετία. Θέλω να ζητήσω από τους δημότες και τους φιλάθλους της πόλης μας να ακολουθούν και να στηρίζουν το σύλλογο όσο μπορούν. Η ομάδα κάνει μια πραγματικά σπουδαία προσπάθεια και κάποιοι άνθρωποι πληρώνουν πολλά για να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Οι εποχές είναι δύσκολες, ο καθένας όμως με το μικρό του οβολό μπορεί να προσφέρει πολλά. Θέλω να τονίσω, (το ανέφερα πρόσφατα και στη Γ. Σ. του χάντμπολ του Ποσειδώνα), ότι κάθε αθλητής ή προπονητής επιθυμεί να αγωνίζεται μπροστά σε κόσμο. Ως παλιός αθλητής καταλαβαίνω πόσο ανάγκη έχει ένας αθλητής την παρουσία και το χειροκρότημα του κόσμου.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη του συλλόγου, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, υγεία και το νέο διοικητικό σχήμα να οδηγήσει την ομάδα ακόμη ψηλότερα την επόμενη διετία.»

Ο χαιρετισμός του περιφερειακού συμβούλου κ. Γιώργου Πετρίτση:

« Θα ήθελα να συγχαρώ το απερχόμενο Δ.Σ του Α..Ο Λουτράκι για την προσπάθεια που έχει καταβάλει τα τελευταία δύο χρόνια. Αποδεικνύεται ότι αυτή η προσπάθεια δεν είναι ένα πυροτέχνημα. Είναι μια πολύ σημαντική, εποικοδομητική προσπάθεια που έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας έχει σταθεί αρωγός αυτής της προσπάθειας τα τελευταία δύο χρόνια. Θα ήθελα να πω κάτι ακόμα.

Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και τιμή όταν ως περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας συναναστρέφομαι με συνάδελφους συμβούλους από όλη την Πελοπόννησο και μου λένε τα καλύτερα λόγια για τον Α.Ο Λουτράκι. Από την Αργολίδα, τη Μεσσηνία, την Αρκαδία και τη Λακωνία, συνάδελφοι μου μιλάνε για μια ομάδα με ήθος, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Για ένα σωματείο με μέλλον.

Αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί το Λουτράκι, η ομάδα του Λουτρακίου, δεν αναγνωρίζεται μόνο στην Κορινθία, αλλά σε όλη την Πελοπόνησσο. Σας εύχομαι υγεία και νέες επιτυχίες».

 

Η ομιλία του κ. Γέρου:

Ο κ. Γέρου στην ομιλία του δήλωσε συγκινημένος διότι στο ακροατήριο της συνέλευσης «υπάρχουν άνθρωποι που στήριξαν και ήταν δίπλα στην ομάδα τα πέτρινα χρόνια του Β΄ τοπικού. Με μεγάλη χαρά τους βλέπω να είναι σήμερα ακόμη εδώ και να έχουν ζήσει και αυτοί μαζί μας το όμορφο ταξίδι των τελευταίων χρόνων.»

Ο γραμματέας του Α.Ο Λουτράκι (το παλαιότερο στέλεχος του συλλόγου στο Δ.Σ) συνέχισε λέγοντας: «Ξέρουμε ότι όταν μια ομάδα πάει καλά, έρχεται και νέος κόσμος. Είναι λογικό. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος θέλει επιτυχίες.

Πρέπει να αναφέρουμε κάτι, έστω και για μια φορά σε Γενική Συνέλευση. Για αυτή την ομάδα, για αυτές τις επιτυχίες, κάποιοι άνθρωποι έχουν κάνει μεγάλες θυσίες και έχουν φέρει τη ζωή τους πίσω.

Ακόμη και κάποια παιδιά που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έφυγαν τα τελευταία δύο χρόνια από το Δ.Σ, έβαλαν χρήματα και βοήθησαν την προσπάθεια μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση σας. Θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε αυτή την ομάδα με σήμα την αναβλύζουσα πηγή ιαματικού νερού με την ίδια αγάπη και μεράκι.»

Η ομιλία του κ. Οικονόμου:

Ο κ. Γιώργος Οικονόμου ανέλαβε να παρουσιάσει στη Συνέλευση τα νέα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου.

Ο αντιπρόεδρος ανέφερε χαρακτηριστικά: « Οι κ.κ Πάστρας και Ευδαίμων είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αγαπημένοι φίλοι, χορηγοί της ομάδας τα τελευταία χρόνια και γνωρίζουν πολλά για το σύλλογο. Θα σταθώ ιδιαίτερα στον κ. Μήτρου. Νομίζω ότι η είσοδος ενός επιστήμονα (σ.σ ιατρός) στο νέο σχήμα θα μας ανεβάσει διοικητικά σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Μαρινάκης θα είναι το νεαρότερο μέλος του νέου Δ.Σ και με τις πολύτιμες γνώσεις του (σ.σ. οικονομικά) θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον οργανωτικό τομέα.»

«Κλείνοντας θα ήθελα να σας ζητήσω κάτι. Τα μέλη του Δ.Σ είμαστε μια παρέα, φίλοι για πάρα πολλά χρόνια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι δεν κάνουμε λάθη. Δεν είμαστε ένα κλειστό κλαμπ «πάνσοφων» παραγόντων. Είμαστε άνθρωποι που κυκλοφορούν έξω, που έχουμε ανοιχτό μυαλό και …αυτιά και αφουγκραζόμαστε την πόλη. Επιζητούμε καθημερινά την καλοπροαίρετη κριτική σας, αρνητική ή θετική, έτσι ώστε να βλέπουμε τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Πιστεύουμε ότι μια καλή ιδέα που μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο μπορεί να προέλθει και από ανθρώπους εκτός του Διοικητικού συμβουλίου. Αν το θεωρήσετε απαραίτητο, σταματήστε μας ακόμη και στο δρόμο για να μας πείτε ή να προτείνετε κάτι. Να είστε σίγουροι ότι θα μας απασχολήσει σοβαρά. Θέλουμε η επικοινωνία μεταξύ μας να γίνει ακόμη καλύτερη, γιατί όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για το ίδιο αποτέλεσμα.»

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button