Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΑρχικήΕπικαιρότητα

Την συλλογή βιοαποβλήτων αναδεικνύει και πάλι ο συμπολίτης μας Δημήτρης Καραπατάς!

Με νέο άρθρο του που δημοσιεύθηκε στο facebook επανέρχεται ο συμπολίτης μας Δημήτρης Καραπατάς, προτρέποντας τον δήμο Λουτρακίου, να ξεκινήσει πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων?, όπως κάνουν και άλλοι δήμοι ανά την Ελλάδα, για μισ καθαρότερη πόλη.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Καραπατάς έγραψε στην σελίδα του για το θέμαℹ️ :

? Το είχα γράψει και πάλι, πριν λίγες μέρες❗

Ο Δήμος Λουτρακίου θα έπρεπε να είχε στόχευση? και να είχε ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων, στα νευρολογικά σημεία του Λουτρακίου ❗

Δείτε τι ανακοινώνουν, άλλοι δήμαρχοι, όπως ο δήμαρχος Δραπετσώνας-Κερατσινίου,
Χρήστος Βρεττάκος, ο οποίος σήμερα, δήλωσε τα παρακάτω για το συγκεκριμένο θέμα!

” ♻️ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΒΙΟΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Με το νέο μηχανολογικό εξοπλισμό που απέκτησε ο Δήμος μας, με σκοπό να εντείνει τα επίπεδα ανακύκλωσης στην πόλη μας, ενημερώνουμε όσες και όσους επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια ότι μπορούν να αιτηθούν και να τοποθετήσουν καφέ κάδους εντός της πολυκατοικίας τους (πυλωτές).

Mετά από ειδοποίηση, ειδικά διαμορφωμένο όχημα του δήμου θα περνά από τις περιοχές που έχουν τοποθετηθεί οι καφέ κάδοι αδειάζοντας το περιεχόμενο τους και στη συνέχεια με ειδικά μηχανήματα που διαθέτει, θα προβαίνει σε ενδελεχές πλύσιμο και καθάρισμα στο εσωτερικό του κάδου.

Η συλλογική δράση στο ζήτημα των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια πόλη πιο καθαρή και πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Οι τρόποι με τους οποίους οι πολίτες που επιθυμούν δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα συλλογής βιοαποβλήτων είναι οι εξής:

– Μέσω mail στο (epikoinonia.kedra@gmail.com ή epikoinonia@keratsini.gr )

– Στη τηλεφωνική γραμμή δημότη (1567)

– Στα τηλέφωνα του Δήμου: 2132074765-766″

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button