Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Την “έπεσαν” στην Ζωή Κωνσταντοπούλου οι απλήρωτοι υπάλληλοι του καναλιού της Βουλής!

Χαμός επικράτησε σήμερα το απόγευμα στους διαδρόμους της Βουλής, όπου απλήρωτοι υπάλληλοι του καναλιού της Βουλής την… έπεσαν στη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Η Πρόεδρος της Βουλής πήγαινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όταν υπάλληλοι που έχουν να πληρωθούν για μήνες, άρχισαν να της φωνάζουν “Δεν είναι κατάσταση αυτή”!

Μάλιστα ένας καμεραμάν του καναλιού της Βουλής είπε στους δημοσιογράφους ότι με εντολή της κας Κωνσταντοπούλου αναγκάστηκε -ενώ είναι απλήρωτος- να καλύψει τις συναντήσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, κάτι που υποστήριξαν και άλλοι συνάδελφοί του.

Και ύστερα από αυτό το περιστατικό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απόφάσισε να δώσει νέο… show, καθώς, παρά το γεγονός ότι δεν είχε απαρτία στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και δεν υπήρχε λόγος να συνεδριάσει, χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά το κανάλι της Βουλής για να εξαπολύσει πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη φορά, αφορμή ήταν η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Η Πρόεδρος της Βουλής έφαγε για άλλη μια φορά… πόρτα από τα κόμαμτα, καθώς το παρών έδωσαν μόνο ο κ. Σταθάς και η κα Μακρή. Έτσι, αύριο συγκαλεί εκ νέου την Επιτροπή, ελπίζοντας ότι θα έχει απαρτία.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button