Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Τα 12 πιο chic αξεσουάρ… για να κλέψετε τις εντυπώσεις το βράδυ των Χριστουγέννων! (φωτό)

Ο,τι κι αν φορέσετε, συμπληρώστε το με ένα τουλάχιστον από τα αξεσουάρ που σας προτείνουμε και θα αποκτήσετε αμέσως μια σούπερ γκλάμουρους εμφάνιση.
Δείτε προσεκτικά τις προτάσεις μας και πάρτε ιδέες. Τα παρακάτω αξεσουάρ μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα οικονομικά καταστήματα ρούχων και στις μεγάλες αλυσίδες, όπως Zara, Η&Μ, Accessorize, Top Shop (Sotris), Mango, Bershka κτλ. Βεβαίως μπορείτε να τα βρείτε και στην ακριβή design εκδοχή τους στις πολυτελείς μπουτίκ αλλά γιατί να ξοδέψετε τα λεφτά σας τώρα;
1. Τσαντάκι-clutch με γκλίτερ
Φανταστείτε το με το μικρό μαύρο σας φόρεμα. Φανταστέιτε το ακόμα και με το τζιν σας. Ενα τέτοιο τσαντάκι κάνει πράγματι τη διαφορά.
2. Κρεμαστά σκουλαρίκια με στρας και πέρλες
Εννοείται πως αν έχετε παρόμοια σε αληθινά, τώρα είναι η στιγμή να τα φορέσετε. Αν δεν έχετε όμως ή αν φοβάστε μήπως τα χάσετε στο πάρτι, μια βόλτα από το Accessorize θα σας λύσει το πρόβλημα.
3. Ντίσκο πλατφόρμες με γκλίτερ
Θα τις φορέσετε με καλσόν, οπάκ, διχτυωτό ή χωρίς. Με στενό ή φαρδύ ποδόγυρο. Με μαύρο ή άλλη μονοχρωμία. Και με παντελόνι καμπάνα εννοείται, για 70s λουκ.
4. Πράσινο βελούδινο παπιγιόν
Πράσινο, λόγω γιορτών. Αυτό το αντρικό αξεσουάρ, μπορείτε να το φορέσετε με ένα πουκάμισο (άσπρο ή μαύρο) αλλά μπορείτε να το φορέσετε και με το έξωμο μαύρο φόρεμά σας, αντί για κολιέ. Εμείς αυτό προτείνουμε.
5. Μεγάλο μαργαριταρένιο κολιέ
Αυτό χρειάζεται είτε μαύρο φόντο (μπλούζα ή φόρεμα με λαιμόκοψη) είτε ανοιχτό ντεκολτέ. Θα δώσει στο πρόσωπό σας απίστευτη λάμψη. Αν μάλιστα μαζέψετε τα μαλλιά σας σε ένα σινιόν, θα παραπέμπετε αμέσως στην Οντρεϊ Χέμπορν στο «Πρωινό στο Tiffanys».
6. Τσαντάκι-clutch με πούλιες
Οπως καταλαβαίνετε το τσαντάκι πρέπει να είναι λαμπερό στο πάρτι. Και να χωράει μόνο τα πολύ απαραίτητα…
7. Στιλέτο με γκλίτερ και πον πον
Εδώ το πον πον είναι που κάνει τη διαφορά. Αλλά μην προβληματίζεστε αν δεν βρίσκετε ακριβώς το συγκεκριμένο στυλ. Σε περίπτωση που έχετε ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσό ή ασημί, μπορείτε πολύ εύκολα να τους προσθέσετε δύο μαύρα πον πον που θα βρείτε στον Καλυβιώτη ή στα μαγαζιά με είδη ραπτικής στο κέντρο της Αθήνας (οδό Ρόμβης κτλ.)
8. Δαχτυλίδι με τεράστια χρωματιστή πέτρα
Επειδή θα είναι faux, φανταζόμαστε, σας προτείνουμε μία μπλε πέτρα που δείχνει λιγότερο ψεύτικη. Εσείς όμως μπορείτε να διαλέξετε όποια σας αρέσει και σας φέρνει γούρι. Και όποια ταιριάζει με το μανικιούρ σας. Η μπλε πάντως ταιριάζει τέλεια με το φωτεινό, γιορταστικό κόκκινο.
9. Λευκά σκουλαρίκια πον πον
Θα δώσουν μια χιονισμένη λάμψη την εμφάνισή σας! Προτείνουμε να τα φορέσετε με μαύρα ρούχα για πολύ γκλάμουρους στυλ. Αποφύγετε το κόκκινο, εκτός αν έχετε μικρά παιδιά και θέλετε να παίξετε μαζί τους τον Αγιο Βασίλη.
10. Ζώνη με γκλίτερ
Αν σκοπεύετε να φορέσετε παντελόνι στο πάρτι και θέλετε να προσθέσετε μια λάμψη στην εμφάνισή σας, χωρίς υπερβολές, τότε η γκλιτεράτη ζώνη είναι ό,τι χρειάζεστε! Εμείς την προτείνουμε με total black ή γενικά με μονοχρωμία στη μπλούζα και στο παντελόνι ή -γιατί όχι;- και στη φούστα.
11. Κάλτσες με πούλιες, χάντρες και ιριδίζουζα κλωστή
Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα εκπλήξει, όπως κι αν το φορέσετε: κλασσικά, με παντελόνι και παπούτσια σε ανδρικό στυλ brogues ή μοκασίνια, αλλά και στην πολύ εκκεντρική εκδοχή, με ψηλά τακούνια και φούστα ή φόρεμα, αντί για καλσόν. Αν είστε περισσότερο της δεύτερης εκδοχής, να ξέρετε ότι ταιριάζουν και με τις πλατφομες που προτείνουμε πιο πάνω (Νο 3).
12. Στέκα για τα μαλλιά με χάντρες και στρας
Αν δεν προλάβατε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο αλλά δεν σας εκφράζει και το ατημέλητο λουκ στα μαλλιά, με μία τέτοια στέκα ξεμπερδέψατε! Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω ή μπορείτε και να τα μαζέψετε σε μια αλογοουρά χαμηλά στο κεφάλι και να προσθέσετε τη στέκα για φινίρισμα. Η λάμψη της, καθώς θα πέφτουν πάνω της τα φώτα του πάρτι, θα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα σε σας!
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button