Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ……. «ΓΑΥΡΟΣ»!(φωτο)

Ο Τάσος Γκιολής δεν είναι μόνο όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα ένας καλός γιατρός (στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου) και ένας καλός Σαμαρείτης στην Ιατρική Επιστήμη.

Είναι και ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνθρωπος με τα παιδιά –πατέρας δύο κοριτσιών ο ίδιος- μέσα από τους τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την οποία ασχολείται επίσης.

Έτσι ως πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ) του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης διοργάνωσε μαζί με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ εκδρομή 100 παιδιών του Δήμου στην Αθήνα χθες Κυριακή 12.3.2017.

Τα παιδιά παρακολούθησαν δωρεάν Θεατρική παράσταση στο ΑΚΡΟΠΟΛ με το αριστούργημα της Γαλλικής λογοτεχνίας «οι τρεις σωματοφύλακες».

Στη συνέχεια ο Τάσος Γκιολής ως γνήσιος «γαύρος» είχε εξασφαλίσει για όλη την αποστολή των 100 παιδιών και των συνοδών τους δωρεάν στο  Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου Αθηνών

Φίλε γιατρέ υποκλινόμαστε στην πολλαπλή πολύτιμη προσφορά σου στην κοινωνία μας και ειδικότερα στα παιδιά και στους ανήμπορους

Συγχαρητήρια σε σένα και στο Δ.Σ του Κ.Δ.ΑΠ

Πηγή:sfendona.gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button