Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Τί συμβαίνει με την γέφυρα στην Κυρα-Βρύση και στο δρόμο μπροστά από το Cocoon

 

 

Στον δήμο του Λουτρακίου, δυο έργα προκαλούν προσοχή και αναστάτωση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Το πρώτο αφορά την κατάσταση της γέφυρας στην Κυρα-Βρύση, ενώ το δεύτερο συνδέεται με έργα στον δρόμο μπροστά από το Cocoon.

Η κρίσιμη κατάσταση της γέφυρας στην Κυρα-Βρύση…Iowa State Football Uniforms OSU Jerseys claudie pierlot outlet custom dallas stars jersey custom stitched nfl jersey custom youth nfl jersey stetson straw cowboy hats College Rugby Jersey sac eastpak decathlon bmx air jordan 1 low flyease bouncing putty egg College Football Jerseys keyvone lee jersey erlich bademode

Εδώ και έξι μήνες, ο δρόμος παράλληλος με την εθνική οδό στο ύψος της διασταύρωσης με την Κύρα Βρύση παραμένει κλειστός. Όπως αναφέρεται σε δηλώσεις του δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργου Γκιώνη, η γέφυρα έχει αξιολογηθεί ως εύθραυστη, και εργασίες αποκατάστασης αναμένεται να δημοπρατηθούν εντός του έτους. Η προκαταρκτική αξιολόγηση δείχνει υποχωρήσεις στη στατική δομή και σημαντικές βυθίσεις, με την ανάγκη για αφαίρεση ασφαλτικών στρώσεων, γεμίσματα, και αντικατάσταση εφεδρανών και αρμών.

 

Στην πραγματικότητα ο δρόμος είναι κλειστός παραπάνω απο έναν χρόνο, ίσως και δύο χρόνια, καθώς ήταν κλειστό το ένα από τα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας για πάρα πολλούς μήνες και όπως πάει θα συνεχίσει να είναι κλειστός για καιρό ακόμα.

Η περίπλοκη διαδικασία αποκατάστασης περιλαμβάνει τη διατήρηση της υποδομής, διατρήσεις για απόρριψη νερού, και αντικατάσταση επικίνδυνων τμημάτων, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Προληπτικά έργα μπροστά από το Cocoon
Στην προσπάθεια αντιμετώπισης πλημμυρικών κινδύνων, ξεκίνησαν έργα στο κομμάτι της οδού Ποσειδώνος μπροστά από το Cocoon. Το υδροπονικό σύστημα βελτιώνεται με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων και την πρόληψη πλημμυρικών καταστάσεων.

 

Τα έργα, χρηματοδοτούμενα με περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα της πόλης έναντι κλιματολογικών αλλαγών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, το τμήμα της οδού Ποσειδώνος θα παραμείνει κλειστό για περίπου δύο μήνες. Ενδεχομένως, θα υπάρξει κλείσιμο και στο οδικό τμήμα κοντά στο ξενοδοχείο Barbara, αλλά η κυκλοφορία θα διατηρηθεί με παράκαμψη.

 

Πηγή sfentona

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button