Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

Κόντεψαν να χάσουν τη ζωή τους στο τρενάκι του τρόμου στο Allou Fun Park

Ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Allou Fun Park, όταν τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από ένα τρενάκι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε σε τρενάκι που περνά μέσα από νερό. Φαίνεται πως σε κάποιο σημείο η στάθμη του νερού ήταν χαμηλότερη του αναμενομένου κάτι που επηρέασε την πορεία του τρένου, προκαλώντας τον εκσφενδονισμό των 4 ατόμων που επέβαιναν σε αυτό και την προσγείωσή τους σε θαμνώδη έκταση.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά και οι τέσσερις (τρία αγόρια και ένα κορίτσι), οι οποίοι οδηγήθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Πάντως, άνθρωποι της εταιρείας ξεκαθάρισαν αργότερα ότι το τρενάκι δεν εκτροχιάστηκε, όπως έγινε γνωστό αρχικά. Πλέον διεξάγονται έρευνες προκειμένου να αποκαλυφθεί η αίτια του ατυχήματος με τους 4 τραυματίες.

Σημειώνεται ότι διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, μετά το περιστατικό μετέβη στο νοσοκομείο για να δει τους τραυματίες.

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button