Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από πρώην πράκτορα της CIA: «Στην Ουάσιγκτον δρα το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστίας»

Σε συνταρακτικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρώην πράκτορας της CIA Robert David Steele στην εκπομπή info wars του Alex Jones.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην πράκτορας ανέφερε πως η μεθόδευση για την απομάκρυνση του Michael Flynn από τη θέση του διευθυντή της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ είναι γιατί είχε στην κατοχή του πληροφορίες για ένα μεγάλο δίκτυο παιδεραστίας στην Ουάσιγκτον και λίστα με πολλά ονόματα.

Ένα από τα αυτά τα ονόματα ήταν και ένας πολύ στενός φίλος του σημερινού αντιπροέδρου των ΗΠΑ Mike Pence.

 

Μεταξύ άλλων ο Steele ανέφερε: Ο Donald Trump είναι μοναδική ευκαιρία για να αποκαλυφθεί και α καταρρεύσει το «βαθύ» κράτος της Ουάσιγκτον.

Η κοινότητα των «λευκών καπέλων» ήταν αυτή που εμπόδισε την Hillary Clinton από το να νοθεύσει ηλεκτρονικά το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών όπως έκανε με τον Bernie Sanders.

Ο πρώην αρχηγός της CIA John Brennan έκανε προδοσία διαδίδοντας ψέματα με σκοπό α ανατρέψει το αποτέλεσμα του κολλεγίου των Εκλεκτόρων.

Ο πρώην αρχηγός της CIA είναι ο μεγαλύτερος πράκτορας της Σαουδικής Αραβίας και το FBI πρέπει να τον συμπεριλάβει σε έρευνα

Από τα βέλη του πρώην πράκτορα της CIA δεν ξεφεύγει όμως ούτε ο ομογενής Reince Priebus ο οποίος έχει στόχος ορισμένων κύκλων του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Πιο συγκεκριμένα ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου φέρεται να καλύπτει το κύκλωμα της παιδεραστίας στην Ουάσιγκτον με τον πρώην επικεφαλής του Κογκρέσου Dennis Hastert να είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Η παιδεραστία είναι μια βασική ασχολία για τις ελιτ. Ο πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Clinton o John Podesta ασχολείται με την παιδεραστία όχι σε μόνιμη βάση (“pedo-light”).

Υπάρχουν εστιατόρια σε Σαουδική Αραβία και Ουάσιγκτον με υπόγεια όπου μπορεί να «παραγγείλεις» παιδιά

Η παιδεραστία είναι η «Αχίλλειος πτέρνα» της Ουάσιγκτον και ο trump το έχει  αντιληφθεί πολύ  καλά αυτό.

Η CIA διαρρέει συνεχώς απόρρητες πληροφορίες ως μέρος του επιχειρούμενου πολιτικού πραξικοπήματος ενάντια στον trump.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button