Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Συνεχίζεται το δούλεμα από την κυβέρνηση! “Έρχονται καλύτερες μέρες” δηλώνει ο Καμμένος…

Συνεχίζονται οι θριαμβευτικές δηλώσεις των στελεχών της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι όσα ψηφίστηκαν στη Βουλή και όσα συμφωνήθηκαν κατά τη διάρκεια του Eurogroup, θα βυθίσουν τον λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Πάνος Καμμένος, δήλωσε σήμερα πως βέβαιος ότι έρχονται καλύτερες ημέρες για το ελληνικό λαό. Οι προκλητικές αυτές δηλώσεις ήρθαν λίγο μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

«Μετά τη συμφωνία της 24ης Μαΐου ξεκινούν η ανάπτυξη, οι επενδύσεις, η μείωση της ανεργίας. Ήρθε η ώρα πλέον να καταλάβουν όλοι εκείνοι οι μηχανισμοί που έστησε η παρανομία και η διαπλοκή ότι για αυτούς η μεταπολίτευση τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Υποστήκαμε και εμείς, όπως και όλη η κυβέρνηση, το μεγαλύτερο πόλεμο που έχουν υποστεί ποτέ κοινοβουλευτικό κόμμα και κυβέρνηση. Επιμείναμε στις θέσεις μας, διαπραγματευτήκαμε και πετύχαμε την έξοδο της Ελλάδος από την εποχή των μνημονίων και των δανειστών. Δικαιωθήκαμε για τη στήριξη της πολιτικής που δίνει μια νέα ώθηση στην Ελλάδα».

Τέλος ευχαρίστησε την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η οποία έδειξε την υποστήριξή της στην κυβέρνηση.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button