Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Συμπόρευση Πρωτόπαπα Γκιώνη στα μεγάλα ζητήματα του Λουτρακίου ⁉️

Είναι να απορεί κάνεις, με τα όσα αξιοπρόσεκτα συμβαίνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων!

9 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, ζήτησαν όπως όφειλαν και όπως ορίζουν οι νόμοι, έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την απόφαση της παράταξης του δημάρχου, για την ενοικίαση του υδροθεραπευτηρίου, χωρίς ωστόσο να παρευρεθεί η Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι σημειωτέον, κατάγονται από τους Αγίους Θεοδώρους!

Με τον τρόπο αυτό, περιφρόνησαν και απαξίωσαν τον κορυφαίο θεσμό της αυτοδιοίκησης, τον οποίο, είναι ταγμένοι να υπηρετούν, περιφρονώντας ταυτόχρονα και την όλη νόμιμη διαδικασία που προκάλεσαν οι εννέα δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης!

Επιπλέον, μεγάλα ερωτήματα δημιούργησε η απουσία ολόκληρης της παράταξης της κυρίας Πρωτόπαπα,η οποία κατά τα φαινόμενα, επέλεξε αντί να ενώσει δυνάμεις με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, να προχωρήσει σε διαίρεση την αντιπολίτευση και να ενωθεί με την δημοτική αρχή;

Χαρακτηριστική προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η τοποθέτηση κόλαφος, του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», Α. Δρίτσα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συνάδελφοι, έχω να πω το εξής: Πρόκειται για μια ξεκάθαρη ανίερη συμμαχία, μεταξύ της παράταξης του κ. Γκιώνη και της κας Πρωτοπαππά. Φαίνεται ότι η αντιπολίτευση της παράταξης της κας Πρωτοπαππά σταματάει στα μεγάλα θέματα του Δήμου. Κάνει προσχηματικά αντιπολίτευση, αλλά, στα μεγάλα ζητήματα, ουσιαστικά, βοηθάει την παράταξη του κ. Γκιώνη να περάσει τα θέματα από την Οικονομική Επιτροπή, όταν η ίδια ζητάει να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω ότι είναι πρωτοφανές – δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί – να υπογράφει να έρθει έκτακτα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και, τώρα, όταν έρχεται η στιγμή αυτή, να αποσύρει την υπογραφή της. Νομίζω ότι είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο, από την παράταξη της κας Πρωτοπαππά, αλλά και του Δημάρχου, ο οποίος επιλέγει να πάρει τη δόξα, αλλά και να υποστεί όποιες συνέπειες επισύρουν οι αποφάσεις που θα πάρει, σχετικά με το SPA.

Δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στο εκλογικό αποτέλεσμα. Η απλή αναλογική έδωσε τη δυνατότητα, σε όλες τις παρατάξεις, να έχουν εκπροσώπους και δεν έχουν, όμως, τη δυνατότητα να εκφράσουν μια γνώμη, σχετικά με την εκμίσθωση του SPA, ούτε για το ύψος, ούτε για τους όρους, ούτε για τίποτα.

Νομίζω ότι είναι μια από τις μαύρες σελίδες του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου και, από δω και πέρα, θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button