Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Συγκλονίζει ο Άγγελος Πυριόχος: Τώρα πια καθαρίζει κινηματογράφο και πουλά ποπ κορν

Μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο ζει τα τελευταία χρόνια, ο Αγγελος Πυριόχος, αφήνοντας τα «φώτα» της δημοσιότητας και επιλέγοντας μια διαφορετική ζωή.
Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτει με τι απασχολείται, δείχνοντας πως δεν η τηλεόραση δεν έχει καμία θέση στη ζωή του πια.
«Εχω αποσυρθεί από το μεροκάματο της τηλεόρασης, το οποίο δεν με αφορούσε κιόλας. Το μεροκάματο ήταν μια χαρά, η καριέρα στην τηλεόραση δεν με αφορούσε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Το απόγευμα εργάζεται στον δημοτικό κινηματογράφο του νησιού, όπου καθαρίζει τον χώρο και σερβίρει ποπ κορν, ενώ τον ελεύθερο χρόνο του τον γεμίζει, σκουπίζοντας αφιλοκερδώς τα κουρεία φίλων και κάνοντας εκπομπή στο τοπικό ραδιόφωνο.
Οσον αναφορά τον λόγο, που εγκατέλειψε την Αθήνα, αποκάλυψε πως αιτία ήταν ο χωρισμός.
«Ο χωρισμός ήταν μια πολύ τραγική στιγμή στη ζωή μου. Ετσι αποφάσισα να φύγω για να προλάβω να ζήσω τους γονείς μου, τους οποίους είχα αφήσει από 14-15 ετών, όταν ήρθα στην Αθήνα», τόνισε.
«Η μόνη δυσκολία ήταν με τους Ζακυνθινούς που με κοιτούσαν περίεργα, με ένα στιλ ”τώρα αυτός τι θέλει, γιατί ήρθε στο νησί”. Με κοίταζαν με καχυποψία η οποία ήταν ενοχλητική», σημειώνει ακόμα και καταλήγει:
«Αλλά όταν με έβλεπαν να κυκλοφορώ με μία βέσπα, χωρίς λιμουζίνες, και τους έλεγα καλημέρα όπως όλοι άνθρωποι, ήταν εντάξει».
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button