Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Στον ανακριτή η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον άντρα της

Λίγα λεπτά πριν από τις 8 το πρωί της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου, έφθασε στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας, η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Η γυναίκα, που είχε εξαφανιστεί για να αποφύγει την αυτόφωρη σύλληψη μετά την επίθεση, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βαθμό κακουργήματος. Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Από τότε την αναζητούσαν οι Αρχές, ενώ τη Δευτέρα (24/10) είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής της.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο εκ των δικηγόρων της,  Απόστολος Λύτρας, η εντολέας του η οποία αντιμετώπιζε κακοποιητική συμπεριφορά από τον πρώην σύζυγό της στη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, φοβόταν να παραδοθεί, ενώ μετά την επίθεση με το καυστικό υγρό στον 36χρονο, έφυγε πεζή από το ξενοδοχείο.

Τελικά η 38χρονη παρουσιάστηκε αυτοβούλως και παραδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου στις αστυνομικές Αρχές, τουλάχιστον 24 ώρες μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψής της, και πολύ περισσότερες από τη λήξη του αυτοφώρου, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους Απόστολο Λύτρα και Μανώλη Δρακωνάκη που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της.

Η κατηγορούμενη για την επίθεση στον πρώην σύζυγό της, βρισκόταν σε επαφή από την Κυριακή με ένα εκ των δικηγόρων της, προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές, ενώ μιλώντας στα ΜΜΕ υποστήριξε για την πράξη της, ότι έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύντροφό της γιατί θόλωσε μετά από ένα ακόμη καβγά που είχαν.

Όσο για το μέρος που κρυβόταν τα τρία περίπου 24ωρα που την αναζητούσαν οι Αρχές, δεν το έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής ούτε στους δικηγόρους της, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δικηγόροι της.

«Δεν γνωρίζουμε που βρισκόταν όλες αυτές τις μέρες, εμείς απλά βοηθήσαμε στο να γίνει μια ομαλή παράδοση, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Η 38χρονη ήρθε σε επικοινωνία με τις αρχές και βρέθηκαν σε ένα μέρος, το οποίο εμείς δεν γνωρίζαμε»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δρακωνάκης.

 

Πηγή : Ζούγκλα

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button