Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο της Περαχώρας!

 

 Την τελική του μορφή παίρνει το γήπεδο της Περαχώρας, οπου αυτές τις ημέρες πραγματικά έχει δημιουργηθεί ένας “πυρετός” εργασιών, με τα συνεργεία να εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, ώστε να παραδοθεί το γήπεδο μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην ομάδα της Περαχώρας!

 

 

Βρεθήκαμε και σήμερα με την κάμερα του Loutrakisports στο γήπεδο της Περαχώρας, και καταγράψαμε την πολύ σημαντική εξέλιξη των έργων, που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες! Πραγματικά σήμερα επικρατεί πυρετός εργασιών στο γήπεδο, καθώς παρά πολλά συνεργεία δουλεύουν ασταμάτητα, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα, και η ομάδα του Α.Ο. Περαχώρας ύστερα απο τόσα χρόνια “εξορίας”, επιτέλους θα επιστρέψει στο “σπίτι” της!

Η εξέλιξη των έργων σήμερα Πέμπτη 22/2/2024.

1) Αγωνιστικός χώρος.

Πολύ σημαντική εξέλιξη ήταν η τοποθέτηση των δοκαριών και για τις δυο εστίες του γηπέδου! Επίσης συμφώνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αύριο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να ξεκινήσει και το στρώσιμο του χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο! Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες, το γήπεδο θα πάρει την τελική του μορφή! Τέλος έχει ήδη γίνει η χάραξη των γραμμών του αγωνιστικού χώρου!

 

 

2) Έργα περιμετρικά του γηπέδου.

Ξεκίνησε σήμερα και το στρώσιμο με μπετόν περιμετρικά του γηπέδου, καθώς απο νωρίς το πρωί εργάζονται πυρετωδως τα αρμοδία συνεργεία!

 

 

3) Πυλώνες φωτισμού

Το αρμόδιο συνεργείο έχει τοποθετήσει ειδικά καρφιά σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, και κάθε ένα απο αυτά αντιστοιχεί και σε ένα προβολέα των τεσσάρων πυλώνων. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει και την χρήση ειδικού λέιζερ, το οποίο “σημαδεύει” όλα τα ειδικά καρφιά, με τους αντίστοιχους προβολείς, έτσι ώστε να υπάρχει φωτισμός σε κάθε σημείο του γηπέδου! Και αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα. Επίσης συνεργείο της ΔΕΔΗΕ εκτελούσε εργασίες σήμερα, τοποθετόντας πιλάρ και στους τέσσερις πυλώνες.

 


 

4) Εσωτερικοί χώροι – Αποδυτήρια.

Δυστυχώς δεν μας επιτράπηκε να μπούμε με την κάμερα μας, στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου. Παρ’ολα αυτά μας ενημέρωσαν ότι σε λίγες ημέρες, θα έχουν ολοκληρωθεί και εκεί οι εργασίες, καθώς μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές!

*Ευχαριστούμε τα συνεργεία για τις πληροφορίες που μας έδωσαν, και τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των έργων!

*Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο τα σημερινά έργα στο γήπεδο της Περαχώρας.

 





















enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button