Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΑρχικήΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Στην τελική ευθεία το έργο? του προαστιακού!

Στην τελική ευθεία για το στρώσιμο της νέας σιδηροδρομικής γραμμής Ισθμού-Λουτρακίου, εισέρχεται πλέον το έργο του προαστιακού, από όπου και η επισυναπτόμενη φωτογραφία.

Η ΕΡΓΟΣΕ, έχοντας πλέον κερδίσει όλες τις δικαστικές μάχες, με μερικούς παρόδιους αντιφρονούντες του έργου, επικεντρώνει τώρα τον πυρήνα των εργασιών της, στον Ισθμό.

Έτσι, σε τούτη την χρονική καμπύλη, η κατασκευάστρια κοινοπραξία εταιρειών Μυτιληναίος-Ξανθάκης, ξεκίνησε να διαμορφώνει την επιδομή, για να τοποθετήσει την νέα ηλεκτροκινούμενη σιδηροδρομική γραμμή Ισθμού-Λουτρακίου, που θα ενωθεί με την ΣΓΥΤ Αθηνών /Αεροδρομίου – Πατρών, στον σιδηροδρομικό κόμβο, που ήδη έχει κατασκευαστεί, στην περιοχή Παράδεισος Φιλοθέη του Ισθμού!

Σημειώνεται, ότι στο τέλος των εργασιών, προβλέπεται ο μετασχηματισμός του παλαιού σταθμού Ισθμού, σε σύγχρονο σταθμό προαστιακού, ο οποίος, όταν θα λειτουργεί, θα εξυπηρετεί, όχι μόνο τον Ισθμό αλλά και την ευρύτερη περιοχή (Ίσθμια, Κυρά Βρύση, Καλαμάκι, κτλ) ομορφαίνοντας ταυτόχρονα την είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, αφού προβλέπεται, η πλήρης αναμόρφωση του κτιριακού του συγκροτήματος, καθώς και ο εξωραϊσμός, του περιβάλλοντος χώρου…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button