Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Στις εργασίες του Ελληνο-Ισραηλινού επενδυτικού φόρουμ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ ΓΚΙΏΝΗΣ!

Στις εργασίες του Ελληνο-Ισραηλινού επενδυτικού φόρουμ, στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Brown, Isla Brown Corinthia, που άνοιξε  τις πύλες του στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων συμμετέχει ο Δήμαρχος Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης.

Στο διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο που διοργανώνουν η Ισραηλινή εφημερίδα Calcalist Calcalist כלכליסט, η Brown Hotels και η AroundTown S.A., συμμετέχουν περισσότεροι από 400 σύνεδροι, ανάμεσα τους υπουργοί, υφυπουργοί, υψηλά στελέχη επιχειρήσεων από Ελλάδα και Ισραήλ, φορείς του ελληνικού τουρισμού αλλά και επενδυτών από το Ισραήλ.

Στο συνέδριο παρίστανται μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος – Καθαριότητας Σωτήριος Πέρρας, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτηρία Κορδαλή, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου Loutraki Tourism Organization και η Διοικήτρια του ΑΤ Λουτρακίου Μάρθα Μυστακίδου,

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης δήλωσε πως: “Ο τόπος μας αποδεικνύει, ημέρα με την ημέρα, ότι κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη και ότι αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. Πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση που αποτελεί ίσως ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα τουριστικής ανάπτυξης”.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button