Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Χωρίς κατηγορία

“ΣΑΡΏΝΕΙ” Ο ΣΠΎΡΟΣ ΡΆΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΘΕΟΔΏΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ !

 

Η προσήλωση στα δημόσια συμφέροντα , με την διεκδίκηση και την κατασκευή πολυσήμαντων έργων? στους Αγίους Θεοδώρους, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Σπύρο Ράτη, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση!

Για ακόμα μια  φορά, ο συνειδητοποιημένος και προσηλωμένος στα καθήκοντά του Σπύρος Ράτης, σαρώνει, αφού πραγματοποιεί νέα έργα!

Έργα ασφαλτοστρώσεων,  στην απροσπέλαστη και κακοτράχαλη μέχρι πρότινος αγροτική οδοποιία, διαφόρων οικισμών της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Θεοδώρων όπως :
1⃣Καλυβιζες
2⃣Κιάφα
3⃣Μπεκα
4⃣Νεα πολιτεία
5⃣Αγιο Χαράλαμπο
6⃣Γεράνεια
7⃣Αγία Μαρίνα
8⃣Άγιο Λούκα
9⃣και στον Λιαντρο!

Ενώ όπως μας ενημέρωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, παρόμοια έργα, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στους υπόλοιπους οικισμούς!

Το έχουμε γράψει στο πρόσφατο παρελθόν και θα το ξαναγράψουμε γιατί θεσμικά πρόσωπα όπως ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων θα πρέπει να αποτελούν,  παράδειγμα  προς μίμηση!

Αφού είναι προδήλως ορατό, ότι το Modus vivendi (τρόπος ζωής) του Σπύρου Ράτη, είναι η καθημερινή προσφορά των προσπαθειών του, για την καλυτέρευση της  ζωής και της εικόνας, των συμπολιτών και του τόπου του αντίστοιχα…

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button