Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα στη Χαλκιδική και η αρπαγή του μικρού παιδιού- Αφαντος ο 32χρονος Αλβανός που διέφυγε με ταξί –

Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα με θύμα μια γυναίκα 41 ετών που σημειώθηκε, χθες, το απόγευμα στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στους γύρω νομούς για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, που φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος διέφυγε έχοντας μαζί του και τον 4,5 ετών γιο τους.
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από γείτονες που άκουσαν φωνές και φτάνοντας στο σπίτι βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας, αναφέρουν ότι ο δράστης στρίμωξε τη σύζυγό του στην κουζίνα του σπιτιού της και στη συνέχεια της επιτέθηκε με μαχαίρι προκαλώντας της θανάσιμους τραυματισμούς. Θύμα της δολοφονίας είναι η 41χρονη, μόνιμη κάτοικος της  Ορμύλιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί, στο σπίτι βρισκόταν νωρίτερα ο 32χρονος Αλβανός, εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, ο οποίος όπως προκύπτει από μαρτυρίες διέφυγε πιθανότατα με ταξί και πήρε μαζί του το ανήλικο παιδί τους.
Στη Χαλκιδική, στη Θεσσαλονίκη και στους γύρω νομούς σήμανε συναγερμός και εξαπολύθηκε  ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button