Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Πόσα λεφτά είπατε ότι έχει στα ταμεία του ο δήμος Κορινθίων;;;;

Πηγή:loutrakiblog

Οποιαδήποτε σύγκριση του δήμου Κορινθίων με παραλιακό δήμο της Κορινθίας που έχει εισπράξει μόνο από το καζίνο 162 εκατομμύρια ευρώ(162,000,000) είναι άνευ επιχειρημάτων,κακόβουλη,και επικίνδυνη…

Διαβάστε παρακάτω την οικονομική κατάσταση του δήμου Κορινθίων που πέρα από ένα μεγάλο τεχνικό πρόγραμμα που βρίσκεται σε εξέλιξη δείχνει πως είναι η νοικοκυροσύνηεργατικότητα και η αποτελεσματικότητα.

Αυτοί που διαθέτουν καλή μνήμη και παρακολουθούν την κορινθιακή blogόσφαιρα θα απαντούσαν αυθόρμητα στον ερωτηματικό τίτλο της ανάρτησης ότι είναι γύρω στα 16,5 εκατομμύρια.

Πως είπατε;16,5 εκατομμύρια;
Αυτά ήταν last year!

Όπως ενημέρωσε σε συνέντευξη τύπου ο εκπρόσωπος του δήμου Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης το ποσό αυτό έχει αυξηθεί στα 19,5 εκατομμύρια!

Δίπλα μας και πολύ κοντά μας γίνονται όλα αυτά και αυτό φαίνεται από μια βόλτα στη  πρωτεύουσα του νομού καθώς και στα δεκάδες χωριά του δήμου Κορινθίων.

mifi

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Νίκος Σταυρέλης

Το ταμειακό απόθεμα του Δήμου Κορινθίων  στις 31/5/2016 ανήλθε στο συνολικό ποσόν των 15.809.000 € .
Το αντίστοιχο απόθεμα των νομικών προσώπων του Δήμου στις 31/5/2016 ανήλθε σε 3.600.000 €
Έτσι το συνολικό ταμειακό διαθέσιμο Δήμου και δημοτικών νομικών προσώπων  ανήλθε σε 19.409.000 €
Οι αριθμοί αυτοί αποδεικνύουν την οικονομική ευρωστία του Δήμου και την ορθή και συνετή οικονομική διαχείριση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής.
Όσον αφορά τη δήλωση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Κορδώση  περί “σπαγγοραμένης” Δημοτικής Αρχής με αφορμή  το  ταμειακό απόθεμα,  τονίζουμε ότι μακάρι  αυτή τη διαχείριση να την είχε το Κεντρικό κράτος και η Κεντρική Κυβέρνηση αλλά και οι λοιποί κρατικοί φορείς και δεν θα είχαμε φθάσει στην σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας με τα αλλεπάλληλα μνημόνια που βιώνουμε ως χώρα.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button