Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Πρωτοφανή δήλωση από την αδερφή της Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα»

Πρωτοφανή δήλωση από την αδερφή της Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση την Ρούλα»

Νέες δηλώσεις έκανε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, στην κάμερα, λίγες ώρες πριν από το πρώτο επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού.

H Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σήμερα το πρώτο της επισκεπτήριο από την οικογένειά της, αφού η μητέρα μαζί με την αδελφή της Δήμητρα βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού για να της πάνε προσωπικά αντικείμενα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης Ρούλας, για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν όταν χάθηκε η μικρή Ίριδα.

«Η Ρούλα προσπαθεί να είναι όσο πιο δυνατή μπορεί. Όλη η οικογένεια θα τη στηρίζει μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η αθωότητά της στην επιφάνεια, γιατί είναι αθώα και ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα αυτό. Εμείς περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται να βγει η αλήθεια στο φως, τουλάχιστον για τη Τζωρτζίνα που έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση τη Ρούλα και μετά να γίνει όποιος έλεγχος θέλουν και για τα άλλα δυό παιδιά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Πηγή in gr

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button