Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Πορτογαλία: Έριξαν τα «τείχη» για την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης [εικόνες, βίντεο]

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξαν στην πρωταθλήτρια Εθνική τους ομάδα οι Πορτογάλοι, που πλημμύρισαν τους δρόμους για να πανηγυρίσουν το πολυαναμενόμενο τρόπαιο που τους είχε στερήσει η Ελλάδα το 2004.

Η πτήση των πρωταθλητών Ευρώπης από το Παρίσι στην Λισαβόνα ήταν η πιο όμορφη της ζωής τους, αγκαλιά με την κούπα που κατέκτησαν το βράδυ της Κυριακής.

Μόλις προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Πορτογαλικής πρωτεύουσας το αεροπλάνο που μετέφερε τον Φερνάντο Σάντος και τους ποδοσφαιριστές πέρασε μέσα από μία αψίδα (κόκκινου και πράσινου χρώματος, όπως ακριβώς και η σημαία της χώρας)… Το πάρτι της υποδοχής είχε αρχίσει.

Πρώτοι εμφανίστηκαν στην πόρτα του αεροσκάφους ο Φερνάντο Σάντος και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που σήκωσαν το τρόπαιο ψηλά στον αέρα.

Το αεροδρόμιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο με χιλιάδες φιλάθλους να καθιστούν αξέχαστες τις στιγμές για τους σταρ της Εθνικής Ομάδας.

Αμέσως μετά όλοι πρωταγωνιστές επιβιβάστηκαν σε δύο ανοικτά λεωφορείο ξεκινώντας την… παρέλαση στους δρόμους της πρωτεύουσας που είχε παραλύσει, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου είχε βγει για να αποθεώσει τους θριαμβευτές.

Η αποστολής της Εθνικής Πορτογαλίας κατευθύνθηκε στο Παλάτι του Μπελέμ, όπου έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και η δεύτερη παρέλαση στους δρόμους της Λισαβόνας.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button