Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Παιδάκια με καρκίνο φωτογραφίζονται μέσα στα μελλοντικά τους όνειρα (Photos)

Τα παιδιά που ζουν με τον καρκίνο είδαν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται μέσα από ένα εμπνευσμένο καλλιτεχνικό φωτογραφικό έργο. Πρόκειται για την καταπληκτική δουλειά του φωτογράφου Jonathan Diaz, ο οποίος ζήτησε από τα παιδιά που παλεύουν γενναία με τον καρκίνο να κερδίσουν τη ζωή τους και να “πιστέψουν στο αδύνατο” για τις ανάγκες του ”Anything can be”

Ο φωτογράφος J.Diaz ζήτησε από τα παιδιά να του πουν τι θέλουν να γίνουν όταν θα μεγαλώσουν και τότε αυτός ανέλαβε να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα, μέσα από την εξαιρετική φαντασιωτική φωτογράφισή του, στο άλμπουμ του “Anything can be”.

Τα παιδιά έδωσαν απίθανες απαντήσεις: ήθελαν να γίνουν από γοργόνες και στυλίστριες, μέχρι ιππότες που πολεμούν δράκους, αλλά και υπερήρωες.

«Ήθελα να πω ιστορίες που έχουν κάποια σημασία και που μπορούσαν να εμπνεύσουν και να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους» είπε ο Diaz σε συνέντευξή του στο BuzzFeed News.

«Είμαι γοητευμένος με τη φαντασία των παιδιών – έχουν την τάση να πιστεύουν ότι όλα είναι δυνατά, είναι τόσο αισιόδοξο όλο αυτό, που ήθελα πραγματικά να βοηθήσω αυτά τα παιδιά, να πιστέψουν περισσότερο στα όνειρά τους.».

Ο J.Diaz είπε ότι αισθάνθηκε ότι τα παιδιά θα μπορούσαν να απεικονίσουν τα όνειρά τους και να δουν τους εαυτούς τους ως “θαρραλέους και ισχυρούς”, κάτι που σίγουρα τα βοηθά στην μάχη κατά του καρκίνου.

Μέσα από το έργο του, ο Diaz αναζητά εθελοντές για να υποστηρίξουν από ένα παιδί ο καθένας. Το 100% των δωρεών, χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα παιδιά πραγματικότητα τα όνειρά τους.

Ο φωτογράφος J.Diaz έχει επίσης συμπεριλάβει όλες τις φωτογραφίες του “Anything can be” σε ένα φωτογραφικό άλμπου, με τον τίτλο “Αληθινοί ήρωες” (True Heroes), το οποίο παρουσιάζει τα παιδιά ως ήρωες σε διηγήματα και παραμύθια της σύγχρονης εποχής.

Η Jennifer, η μαμά του Ethan, (άνω φωτογραφία), είπε: “Μακάρι να μπορούσα να σας εκφράσω πόσο πολλά πράγματα σημαίνει αυτή η εικόνα για μας. Είναι πραγματικά ανεκτίμητη η αξία της”

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button