Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Πήγε να την σφάξει στο κέντρο του Λουτρακίου

 

Του Αλέξανδρου Κανδρή

Κινητοποίηση της αστυνομίας   απαιτήθηκε πριν από λίγα λεπτά, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όταν αλλοδαπός άνδρας, άρχισε να κυνηγά την αλλοδαπή σύζυγό του, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι…

 

Το σοβαρό περιστατικό, ξεκίνησε όταν ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε εμφανή κατάσταση μέθης, άρχισε να κυνηγάει την σύζυγό του στο κέντρο του Λουτρακίου, με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ και απειλούσε να σφάξει τη γυναίκα, η οποία μπήκε φωνάζοντας σε ένα μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, επιχείρησε να την ηρεμήσει και όταν τη ρώτησε τι συμβαίνει, η γυναίκα έντρομη φώναζε “θέλει να με σκοτώσει. Με κυνηγάει με μαχαίρι”. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η γυναίκα, είχε κυριολεκτικά κουρνιάσει σε μια γωνία του μαγαζιού και φοβόταν να κάνει την παραμικρή κίνηση.

 

Ο 50χρονος αλλοδαπός άνδρας, που σύμφωνα με όσα ανέφερε η σύζυγός του, κυκλοφορούσε με το μαχαίρι μέρα μεσημέρι στην κεντρικότερη οδό της πόλης του Λουτρακίου, δεν εμφανίστηκε στο μαγαζί.

 

Περίπου μισή ώρα αργότερα από την είσοδο της τρομαγμένης γυναίκας στο μαγαζί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κάλεσε την Αστυνομία, προκειμένου οι Αρχές να επιληφθούν του θέματος. Άμεσα. περιπολικό της Αστυνομίας, βρέθηκε στο σημείο, έβαλε τη γυναίκα στο όχημα και στη συνέχεια την οδήγησαν στο ΑΤ Λουτρακίου.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button