Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΠολιτικήΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Πέντε νέοι υποψήφιοι για την Μαρία Πρωτοπαππά και την “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση”

Κομμάτι-κομμάτι συμπληρώνεται το παζλ του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με την υποψήφια δήμαρχο, Μαρία Πρωτοπαππά, να ανακοινώνει σιγά σιγά και τους υπόλοιπους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.

Συγκεκριμένα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει ο συνδυασμός,  αναρτήθηκαν τα βιογραφικά των πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού.

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά οι  υποψήφιοι του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση” με τα ακόλουθα βιογραφικά τους.

Αγγελική Μπούλιαρη-Ᾱργυράκη: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αγγελική Μπούλιαρη-Αργυράκη γεννήθηκε στην Αμφιλοχία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Ελληνική και Αγγλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Λογοτεχνική Μετάφραση στο Βρετανικό Συμβούλιο. Πιστή στη Δια βίου Μάθηση, σπούδασε, επίσης, Δημιουργική Γραφή, Μετάφραση Παιδικής Λογοτεχνίας και Παραμυθιού, Ψυχολογία και την Ιταλική Γλώσσα. Εργάστηκε ως Γραμματέας Διευθύνσεως και ως καθηγήτρια στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Έχει εκδώσει τρία μυθιστορήματα, μία συλλογή διηγημάτων και μία ποιητική συλλογή. Είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά στο Παιδί και το Περιβάλλον και υποστηρίζει οργανώσεις για την προστασία τους. Από το 1981 είναι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου. Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα-μηχανικό Γρηγόρη Αργυράκη και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες και δύο εγγόνια.

«Το 1981 επέλεξα να εγκαταλείψω την Αθήνα και να έρθω στο Λουτράκι που έγινε στη συνέχεια ο τόπος μου. Εδώ δημιούργησα την οικογένειά μου, εδώ υπηρέτησα ως καθηγήτρια Αγγλικών στο Λύκειο Λουτρακίου επί είκοσι σχεδόν χρόνια, και εδώ άνοιξα τα φτερά μου στον χώρο της Ελληνικής Λογοτεχνίας. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έζησα, έδωσα και πήρα, όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο αυτό.

Σήμερα, στηρίζοντας τη γυναικεία δύναμη και οπτική και με την επιθυμία να προσφέρω και να συμβάλλω, στο μέτρο των γνώσεων και των δυνατοτήτων μου, στην επίλυση ζητημάτων και γενικά στο καλύτερο μέλλον του Δήμου μας, συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της συναδέλφου και φίλης Μαρίας Πρωτοπαππά, ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ».

Αδαμαντία Καλαχάνη: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στην Πάτρα αλλά έζησα και μεγάλωσα στο Λουτράκι μέχρι ν’ αποφοιτήσω από το Λύκειο. Σπούδασα στη σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Φυσικής) μέχρι το ανήσυχο μου πνεύμα να με οδηγήσει στο Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος του τμήματος από το 2016, ζω και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε πολυεθνική εταιρία στην Αθήνα. Παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου, για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου Paul Valéry Montpellier 3. Επί πολλά έτη έχω δραστηριοποιηθεί σε πολιτιστικούς φορείς εντός και εκτός του Λουτρακίου προωθώντας τον τόπο μου, μιας και η αγάπη μου γι’ αυτό τον τόπο ήταν πάντα κινητήριος δύναμη. Με κίνητρο ν’ αποκτήσει η γενέτειρα μου την πρότερη αίγλη της, θέτω στην υπηρεσία της τις γνώσεις μου, την εμπειρία μου και τα όνειρα μου.

Φιλίτσα Σφέτσα : Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγίων Θεοδώρων

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Φιλίτσα ( Λίτσα ) Σφέτσα. Είμαι συνταξιούχος του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και εδώ και 10 χρόνια που κατοικώ μόνιμα στους Αγίους Θεοδώρους, διευθύνω την οικογενειακή επιχείρηση ( ΥΔΡΟΧΟΟΣ) , ένδυσης και ειδών δώρου. Είμαι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Γιάννη Ψιλόπουλο και έχουμε έναν γιο τον Βασίλη, ο οποίος ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του. Η αγάπη μου για αυτόν τον τόπο και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά ,όπως και του προγράμματός της, με ωθούν να συμμετέχω ενεργά για την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

Βεκούσης Αλέξανδρος : Υποψήφιος σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αλέξανδρος Βεκούσης γεννήθηκε στη Νίκαια (Πειραιάς). Μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε ΤΕΣ Ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Υπηρέτησε στους Πεζοναύτες 505 ΤΠΝ. Εργάστηκε στην PEPSICO,στην ΗΒΗ,στο LANDIS, στην Κατασκευαστική ΓΕΚ,στην Κατασκευαστική ΑΚΤΩΡ,στην ΜOTOR OIL. Τώρα είναι ελεύθερος επαγγελματίας αγρότης. Είναι 42 ετών ,έχει ένα γιο και τον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει την παραλία του τόπου μας!

Σταυρούλα Μεντή : Υποψήφια σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου Περαχώρας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Μεντή Σταυρούλα. Κατάγομαι από το Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων. Είμαι μόνιμη κάτοικος Λουτρακίου ,παντρεμένη και έχω ένα κοριτσάκι 5 ετών. Αφού μαθήτευσα στο Δημοτικό και Γυμνάσιο Περαχώρας, αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Λουτρακίου με ειδικότητα την Υποστήριξη Συστημάτων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων. Σπούδασα Διοικητικό και οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων. Μιλάω Αγγλικά και έχω παρακολουθήσει μαθήματα Γερμανικών και ιταλικών. Εργάστηκα από το 2006 έως σήμερα στην club hotel kazino loutraki ως υπάλληλος επισιτισμού ενώ παράλληλα έχω εργαστεί στο Ταμείο Ασφαλίσεων Ξενοδοχοϋπαλλήλων ( ΤΑΞΥ ). Η αγάπη για τον τόπο μου, τα όνειρα για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας και η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο της Μαρίας Πρωτοπαππά είναι μερικά από τα οποία με έκαναν να συμμετέχω στον συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση με υποψήφια Δήμαρχο την Μαρία Πρωτοπαππά!

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button