Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Πολιτική

Ο Χρήστος Δήμας, περιγράφει από την προσωπική του σελίδα, την ιστορία μιας επιτυχίας!

Ο Υφυπουργός Ενέργειας και Τεχνολογίας Χρήστος Δήμας, περιγράφει από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, την ιστορία μιας επιτυχίας γράφοντας χαρακτηριστικά :

? Θυμάστε την #startup Orfium, που αναπτύσσει πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις για την πνευματική ιδιοκτησία στη βιομηχανία της μουσικής και της ψυχαγωγίας και που βραβεύτηκε στην #ΔΕΘ21 από τον Πρωθυπουργό ως η νεοφυής επιχείρηση της χρονιάς του #ElevateGreece;

? Η ORFIUM σήμερα προχώρησε στην εξαγορά της Breaker Inc., μια εταιρεία προώθησης, μάρκετινγκ και δημιουργίας περιεχομένου, με έδρα το Τόκιο, η οποία θα μετονομαστεί πλέον σε ORFIUM Japan.

✅ Να σημειώσουμε ότι η Ιαπωνία, αποτελεί τη 2η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου για τη μουσική βιομηχανία, στους τομείς μουσικής, gaming, ψυχαγωγίας και anime.

✍️ Η εξωστρέφεια των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων επεκτείνεται καθημερινά. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Orfium, που αποδεικνύει πως το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας δεν είναι μόνο ικανό να προσελκύει το ενδιαφέρον εταιρειών από το εξωτερικό, αλλά προχωρά πλέον και σε επενδύσεις στις κορυφαίες αγορές του κόσμου.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button