Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο τρόπος που αυτός ο σύζυγος τιμά τη μνήμη της γυναίκα του, είναι μια τρανή απόδειξη στη δύναμη της αγάπης.

Ο τρόπος που αυτός ο σύζυγος τιμά τη μνήμη της γυναίκα του, είναι μια τρανή απόδειξη στη δύναμη της αγάπης.

Την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, έκλεισε ένας χρόνος από τον θάνατο της συζύγου του Hyong Yi, η οποία είχε χάσει την ζωή της από καρκίνο ωοθηκών.

Ο χρόνος αυτός από τον χαμό της Catherine, ήταν ο πιο σκληρός για την οικογένειά της.

“Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δεν ήθελα να χρειαστεί να κάνω ούτε ένα βήμα από το κρεβάτι μου όλο αυτόν τον χρόνο” δηλώνει ο Hyong στο ειδησεογραφικό δίκτυο WCNC.

Όταν όμως έχεις δυο παιδιά στα 7 και στα 10 τους χρόνια, η φροντίδα τους είναι και η κινητήριος δύναμή σου.

Καθώς πλησίαζε η επέτειος του θανάτου της Catherine, ο σύζυγός της, αποφάσισε να κάνει κάτι ουσιαστικό από το να αφήνεται στην θλίψη του για το χαμό της. Να κάνει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο για να τιμήσει την μνήμη της.

Ο Hyong με τα παιδιά του, βγήκαν στους δρόμους της Charlotte στην Βόρεια Καρολάινα και μοίρασαν σε αγνώστους 100 σημειώματα αγάπης!

Το καθένα, ήταν αριθμημένο, διαφορετικό αλλά με πολλή αγάπη μέσα του.
Αν τα διάβαζε όμως κάποιος με την αριθμητική τους σειρά, τότε θα διαπίστωνε πως επρόκειτο για γράμματα μεταξύ του Hyong και της Catherine, από την ζωή τους μέχρι και λίγο πριν το θάνατό της.

Τα πρώτα 60 ήταν από την περίοδο που το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο και απολάμβανε την σχέση του, τον έρωτά του και την δημιουργία της οικογένειάς τους. Τα υπόλοιπα 30, ήταν από την περίοδο που η Catherine πάλευε με τον καρκίνο. Μια περίοδος 2 χρόνων που έδωσε με όλες της τις δυνάμεις τις μάχες της.

Και τα τελευταία 10 σημειώματα, ήταν φανταστικοί διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι όταν πια η Catherine είχε φύγει από την ζωή.

Δίνοντάς τους τα σημειώματα ο Hyong, ενθάρρυνε τους αγνώστους να τα δώσουν με την σειρά τους σε ανθρώπους που αγαπάνε στην ζωή τους και μάλιστα τους έδινε κι από μια λευκή κάρτα για να γράψουν ότι ήθελαν κι εκείνοι!

Τα σημειώματα αγάπης, ανέβηκαν σε site που έφτιαξε ο Hyong και διαβάζονται σαν να είναι ένα βιβλίο ενώνοντας μεταξύ τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #100LoveNotes, άγνωστοι άνθρωποι βρήκαν την ευκαιρία να πουν ένα “σ’αγαπώ”, ένα “ευχαριστώ” και μια “συγγνώμη” στους δικούς τους!

“Έλαβα μηνύματα από το Τορόντο, από την Αγγλία, την Σκωτία, την Νέα Ζηλανδία και κάθε μέρος των ΗΠΑ!” λέει ο Hyong και συνεχίζει “είναι μια απίστευτη εμπειρία και ανακούφιση για μένα αυτή η ανταπόκριση!

“Όταν το ξεκίνησα αυτό, δεν είχα υπολογίσει πως θα γινόταν ένα μαζικό κίνημα! Ήταν μια αυθόρμητη σκέψη χωρίς να σκεφτώ τις προεκτάσεις  της. Η μόνη σκέψη μου ήταν να τιμήσω την λατρεμένη μου γυναίκα.” λέει ο Hyong με βαθιά συγκίνηση

Στις μέρες μας που όλοι έχουμε ανάγκη από αγάπη, από αισιοδοξία και καλά νέα, το #100LoveNotes είναι μια ανάσα!

Στάσου μια στιγμή και σκέψου ποιοι είναι οι άνθρωποι που αγαπάς, εκείνοι που σε κάνουν να χαμογελάς και φέρνουν χαρά στην ζωή σου και φρόντισε να τους πεις τι σημαίνουν για σένα. Μην ψάχνεις περίπλοκους και βαρύγδουπους τρόπους, δεν χρειάζεται! Αρκεί ακόμα κι ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο, ίσως κι ένα γράμμα… από τα παλιά!!

“Θα έδινα τα πάντα, μα τα πάντα όμως, προκειμένου να έχω ξανά έστω και για μια στιγμή την ευκαιρία να ξαναγγίξω την Catherine” λέει ο Hyong δακρυσμένος.

Μην υποτιμάται το χρόνο που κυλάει. Εκείνοι που είναι σημαντικοί για την ζωή σας, πρέπει να το ξέρουν, σας λέμε εμείς!!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button