Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο ΤΑΣΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ ΣΤΟ 3ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ Ν.Δ

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών πραγματοποιήθηκε σήμερα το 3ο ΦΟΡΟΥΜ  ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ. Στο σημαντικό αυτό φόρουμ παραβρέθηκε κι ο ίδιος ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριακος Μητσοτάκης.

Χαιρετισμό στο 3o «Φόρουμ για την Κοινωνική Πρόνοια» απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει ξεκινήσει ο Τομέας Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας του κόμματος με κοινωνικούς φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Βασική μας πρόταση είναι η δημιουργία ενός συστήματος κοινωνικής υποστήριξης και αλληλεγγύης, το οποίο θα εξασφαλίζει ένα ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης και θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές  ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας», επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια εισήγησής του στο Τρίτο Φόρουμ για την Κοινωνική Πρόνοια το οποίο οργάνωσε ο Τομέας Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Ν.Δ.

Στο φόρουμ συμμετείχε και ο γνωστός γιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ξυλοκάστρου Τάσος Γκιολής ο οποίος είχε κατ ιδίαν σημαντικές σύντομες συνομιλίες στο περιθώριο του φόρουμ με γνωστά στελέχη της Ν.Δ όπως ο Λευτέρης Αυγενάκης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button