Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ”ΡΟΜΑ” ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!

Επιμέλεια: Γιάννης Β. Καραπανάγος

  • Φωτογραφικό υλικό: Δημοσθένης Χριστόπουλος
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζευγολατιού κατά την ώρα του Αγιασμού
  • Ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας στο Ζευγολατιό Κορινθίας με αφορμή τον αγιασμό στα σχολεία και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
  • Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Κορινθίας κ. Αλέξανδρος Αντωνίου στο 2ο Τετραθέσιο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο καθιερωμένος Αγιασμός στο 2ο τετραθέσιο Δημοτικό Σχολείο και στο 3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού Κορινθίας πραγματοποιήθηκε από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κυρα Βρύσης Ζευγολατιού, Πατέρα Σπήλιο Κλουνικιώτη.
Στον Αγιασμό παρέστησαν ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας κ. Αλέξανδρος Αντωνίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βέλου-Βόχας και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ» κ. Ανδρέας Σιάχος, καθώς και η Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας, κα Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη.

Διακρίνονται ο εφημέριος Σπήλιος Κλουνικιώτης και από δεξιά η κα Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, ο κ. Αλέξανδρος Αντωνίου και ο κ. Ανδρέας Σιάχος.
Μετά την τελετή του Αγιασμού, τον λόγο έλαβε ο κ. Αντωνίου ο οποίος, αφού έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για καλή σχολική χρονιά προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, αναφέρθηκε στην ανάγκη της τακτικής και ανελλειπούς φοίτησης των μαθητών και στα προσδοκόμενα οφέλη της εκπαίδευσης.
Ο κ. Αντωνίου απευθυνόμενος στους μαθητές του Σχολείου

 

Ευχάριστη έκπληξη η, εκτός προγράμματος, επίσκεψη, στο Σχολείο, του Βουλευτή Ν. Κορινθίας κ. Χρίστου Δήμα, αφού πρώτα έδωσε το παρών στις τελετές αγιασμού των λοιπών σχολικών μονάδων της περιοχής, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Βέλου Βόχας, κα Μαρία Καλλίρη.

 
Διακρίνονται από αριστερά ο Βουλευτής κ. Χρίστος Δήμας,
η κα Δήμητρα Τσεπεντζή και η κα Μαρία Καλλίρη
 

Ο κ. Δήμας ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και στη συνέχεια ενημερώθηκε, τόσο από την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κα Δήμητρα Τσεπεντζή όσο και από τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Δημοσθένη Χριστόπουλο, Τριαντάφυλλο Τριανταφύλλου, Αλκιβιάδη Κοντέ, καθώς και από την κα Μαρία Μαυραγάνη, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο Σχολείο στη λειτουργία του. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού κα Χρυσάνθη Σιάχου.

 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές, στα παραπάνω σχολεία, είναι κατά πλειοψηφία ”ΡΟΜΑ” και ότι η σημερινή επίσκεψη του Βουλευτή κ. Χρίστου Δήμα αποτελεί πρωτόγνωρο γεγονός για τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα της λειτουργίας του Σχολείου και προστίθεται στην αλυσίδα των αξιέπαινων πρωτοβουλιών του κ. Δήμα.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button