Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Οι γυναίκες ξέρουν ποδόσφαιρο – Μεταμορφώθηκε σε άντρα και «χάζεψε» τους αντιπάλους [βίντεο]

Σε ένα ξεχωριστό πείραμα προχώρησε ένα TV Show στην Ισπανία. Μεταμόρφωσε μια επαγγελματία παίκτρια ποδοσφαίρου σε άντρα και την έβαλε να παίξει σε φιλικό παιχνίδι ερασιτεχνικών ομάδων θέλοντας να αποδείξει ότι γυναίκες και άντρες βρίσκονται στο ίδιο ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Η Μπρέντα Πέρεζ παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Δέχθηκε να πάρει μέρος στο πείραμα, στο οποίο οι εμπνευστές του ήθελαν να αποδείξουν πως οι γυναίκες μπορούν να παίξουν το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με τους άντρες.

Αφού πέρασε πρώτα το «μαρτύριο» της αλλαγής, το οποίο κράτησε επτά ολόκληρες ώρες, μπήκε στο γήπεδο για να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δύο ερασιτεχνικών ομάδων στις χαμηλές κατηγορίες της χώρας.

Οι μόνοι που γνώριζαν πως ο… Ντάνι Πέρεθ ήταν γυναίκα, ήταν ο διαιτητής και ο προπονητής της ομάδας, στην οποία αγωνίστηκε 21χρονη παίκτρια. Αφού ζάλισε τους αντιπάλους της με τις ντρίμπλες της και σκόραρε μερικά γκολ, έφτασε και η ώρα της αποκάλυψης.

Λίγο πριν εκτελέσει ένα φάουλ, άρχισε να μεταμορφώνεται ξανά στο φυσικό της, αφήνοντας όλους τους άντρες στο γήπεδο άφωνους!

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button