Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Οικιακή βοηθός βιντεοσκοπούσε ανήλικα παιδιά στην Κηφισιά…

4χρονος που αδυνατούσε λόγω ηλικίας να περιγράψει ακριβώς τι είχε συμβεί, κατάφερε τελικά και μετέφερε στον πατέρα του, πως η νεαρή οικιακή βοηθός, από το Νεπάλ, έβγαζε φωτογραφίες τα αδέλφια του!

Η οικιακή βοηθός αρνήθηκε και είπε πως ο 4χρονος το φαντάστηκε, αλλά την πρόδωσε το άλμπουμ στο κινητό της.

Ο γιος, ηλικίας τεσσάρων ετών ήταν αυτός που ειδοποίησε τον πατέρα για την αρρωστημένη δράση της οικιακής βοηθού στην Κηφισιά, η οποία έβγαζε τα παιδιά γυμνές φωτογραφίες και τις διέδιδε μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, η 28χρονη από το Νεπάλ είχε προσληφθεί ως εσωτερική βοηθός σε σπίτι πενταμελούς οικογένειας στη Κηφισιά. Αρχικά, η συμπεριφορά της, ήταν φυσιολογική καθώς έδειχνε προστατευτικη απέναντι στα τρία παιδιά που είχε αναλάβει να προσέχει, ένα τετράχρονο αγοράκι και τα δύο αδέρφια του, ένα αγοράκι 3 ετων και ένα κορίτσι 2 ετών αντίστοιχα.

Το νεαρό της ηλικίας της, της έδινε πλεονέκτημα σε σχέση με άλλες μεγαλύτερες σε ηλικία οικιακές βοηθούς που είχαν δει οι γονείς προτού καταλήξουν σε εκείνη. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν περίμεναν τα όσα θα επακολουθουσαν. Μάλιστα το 4χρονο αγοράκι ήταν εκείνο που ειδοποίησε τον πατέρα του ότι κάτι περίεργο συνέβαινε χωρίς όμως να είναι σε θέση, λόγω της ηλικίας του, να αντιληφθεί το μέγεθος των νοσηρων πράξεων της 28χρονης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button