Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ KATARZYNA (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) KUSZ!

Γράφει ο Ιωάννης Καραπανάγος
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο ”Πολιτικός Γάμος της Χρονιάς” για την τοπική κοινωνία, αφού αφορά πρόσωπο της δημόσιας ζωής με ενεργό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου μας. Αναφέρομαι στον Πολιτικό Γάμο, που τελέστηκε χθες, Παρασκευή, 4.6.2021, στο Δημαρχείο.
Ο νευροχειρουργός-Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ”Ώρα για Dράση” και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Βασιλείου παντρεύτηκε την Katarzyna (Κατερίνα) Kusz.
Η Κατερίνα και ο Δημήτρης προσήλθαν ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, συνοδευόμενοι από την κουμπάρα και τον κουμπάρο, ενώ στην είσοδο του Δημαρχείου διακρίναμε τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, Επικεφαλής Παρατάξεων, Δημοτικούς Συμβούλους, εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, Φίλους και Συνεργάτες του ζευγαριού.
Στη συνέχεια, το ζευγάρι απόλαυσε τον καφέ του στον παραλιακό πεζόδρομο του Λουτρακίου και ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση σε γνωστή ταβέρνα, όπου η Κατερίνα και ο Δημήτρης, ανθρώπινοι, χαμογελαστοί και φιλόξενοι, με πρόσωπα να λάμπουν από συναισθηματική πληρότητα, μοιράστηκαν το καινούργιο τους ξεκίνημα και τη χαρά τους με τους καλεσμένους τους, πηγαίνοντας, συνεχώς, από τραπέζι σε τραπέζι.
Μεταξύ των άλλων δεν έλειψαν οι αστεϊσμοί και τα πειράγματα, ειδικά προς τον γαμπρό.
Κατερίνα και Δημήτρη,
Εύχομαι ολόψυχα η κοινή σας ζωή να είναι γεμάτη από Υγεία, Αγάπη, Στοργή, Κατανόηση και Ευτυχία!
Πηγή:Karapanagos.gr

 

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button