Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Νεαρός ξυπνά ύστερα από μεταμόσχευση καρδιάς και συνειδητοποιεί πως ζει [βίντεο]

Σε δάκρυα ξεσπά ο 15χρονος Trevor Sullivan από το Ντιτρόιτ ενώ ξυπνά στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Κι έχει τόσο δίκιο γιατί είναι η στιγμή που συνέρχεται ύστερα από χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς και συνειδητοποιεί πως είναι ζωντανός.

Παίρνοντας βαθιές ανάσες ο 15χρονος συνειδητοποιεί πως είναι ζωντανός μετά και τη μεταμόσχευση: «Είμαι τόσο χαρούμενος, περίμενα τόσο καιρό. Μπορώ ξανά να περπατήσω και να μιλήσω», λέει.

Ο πατέρας του τον ρωτά πώς νιώθει μετά την επέμβαση κι εκείνος μέσα στα δάκρυα απαντά: «Νιώθω καταπληκτικά. Απλώς καταπληκτικά. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει τόσο καλά».

Ο Trevor άρχισε να μην νιώθει καλά το 2014 και νόμιζε πως είχε κρυολογήσει. Ύστερα από πολλές επισκέψεις στο γιατρό ανακάλυψε πως έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια και έπρεπε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Μόσχευμα βρέθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και η επέμβαση προγραμματίστηκε αμέσως.

Το βίντεο δεν αφήνει ασυγκίνητους, όπως είναι λογικό, τους χρήστες του διαδικτύου που το είδαν. «Πόσο αγνώμονες είμαστε… αυτό άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τα προβλήματά μου… Να είναι ευλογημένη η νέα του καρδιά», έγραψε κάποιος. «Σε 45 δευτερόλεπτα κατάλαβα πόσο τα θεωρούμε όλα δεδομένα», σχολίασε ένας άλλος.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button