Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Μπαράζ ληστειών από πάνοπλους κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ..Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Λυκόβρυση

Μπαράζ ληστειών με Καλάσνικοφ μέσα σε μία ώρα σε τρία σούπερ μάρκετ της Αθήνας.

Μπαράζ ληστειών από πάνοπλους κουκουλοφόρους με καλάσνικοφ σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα. Μέσα σε μισή ώρα έγιναν τρεις ληστείες σε σούπερ μάρκετ στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στα Εξάρχεια.

Το πρώτο χτύπημα έγινε στο σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στις 18.03 το απόγευμα, ενώ λίγο αργότερα, στις 18:11 οι ίδιοι προφανώς δράστες χτύπησαν το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος στην Λυκόβρυση.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA φαίνονται οι ληστές να εισβάλλουν και με την απειλή όπλου να ακινητοποιούν τους υπαλλήλους να αφαιρούν χρήματα από τα ταμεία και να αποχωρούν.

Η τρίτη ληστεία έγινε στις 18:28 έγινε και πάλι σε σούπερ μάρκετ της ίδιας εταιρίας, αυτή τη φορά στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, στην οποία συμμετείχαν επτά άτομα, τα οποία αφού άδειασαν όλα τα ταμεία αποχώρησαν από το σημείο πεζή!

Άγνωστο παραμένει το ποσό που κατάφεραν να ληστέψουν οι δράστες.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τριών ατόμων που σκόρπισαν τον τρόμο παραμονές Πρωτοχρονιάς, ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button