Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
ΕνδιαφέρονταΣυμβαίνει στο Λουτράκι

Μια προσπάθεια που αξίζει συγχαρητήρια…

Είναι από τους αντιδήμαρχους που σε καθημερινή βάση, δίνει την μάχη της επίλυσης των προβλημάτων, ενώ με απαράμιλλο ήθος, στέκεται άκαμπτος δίπλα και στην μαθητιώσα νεολαία του τόπου μας, κάνοντας πράξη τον νενομισμένο όρκο που έχει δώσει με την ανάληψη των καθηκόντων του!

 

Ο λόγος φυσικά για τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού τον κ. Σάκη Παπαθανασίου,  που συν τοις άλλοις, φροντίζει για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων του δήμου, ούτως ώστε, να γίνεται  όσο το δυνατόν καλύτερη η ποιότητα εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Ταυτόχρονα με όλες τις πανανθρώπινες αξίες που τον διέπουν, ο καλόκαρδος αντιδήμαρχος,  συμβάλει τα μέγιστα  και στον τομέα της φιλανθρωπίας , καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθηθούν όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας έχουν μεγάλη ανάγκη,  από τα βασικά για την επιβίωση τους!

Εμείς από την πλευρά μας, να ευχηθούμε στον εν λόγω αντιδήμαρχο να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο το πολύπλευρο έργο του και φυσικά εμείς θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του, που ως άξονα θα έχει την στήριξη των συνανθρώπων μας…

* Και επειδή ήταν από τους πρώτους αιρετούς που είχε υπογράψει για την χρηματοδότηση του κοινωφελούς  έργου του προαστιακού, να τον προτρέψουμε να συνεχίζει να στηρίζει την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, που είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών!

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button