Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Με καρκίνο το παιδί που μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε καρκινοπαθείς [εικόνες]

Κανείς δεν πιστεύει το παιχνίδι που έπαιξε η ζωή στον μικρό Βίνι. Το 7χρονο αγόρι ήταν εκείνο που είχε συγκινήσει το Διαδίκτυο με την απόφασή του να μακρύνει τα μαλλιά του, ώστε να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο.

Μπορεί τα υπόλοιπα παιδιά να τον κορόιδευαν γιατί έμοιαζε με κορίτσι, ωστόσο, εκείνον δεν τον ένοιαζε. Μετά από δύο χρόνια, δώρισε τα μαλλάκια του σε όσους τα είχαν ανάγκη.

Τώρα, ο μικρούλης ανήκει στους μαχητές της ζωής, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο 4ο στάδιο.

«Γνωρίζουμε ότι είναι καρκίνος σε στάδιο 4, επειδή εξαπλώθηκε σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες και να είναι επιθετικός (…) Τώρα προσπαθούμε να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε, ώστε να μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα σχέδιο αντιμετώπισης», αναφέρει ο πατέρας του Τζέισον Ντεσότελς.

Το μάτι του Βίνι άρχισε να παραμορφώνεται τον Μάρτιο, με τους γονείς να καταφεύγουν σε σταγόνες και φάρμακα κατά της αλλεργίας, χωρίς να έχουν επιτυχία.

Παράλληλα, ένιωθε πόνο στο γόνατο, με το ισχίο του να είναι πρησμένο.

Τελικά, τον μετέφεραν στα επείγοντα, στα οποία μια ακτινογραφία ήταν αρκετή για τους ιατρούς να ανακαλύψουν όγκο στο δεξί ισχίο του Βίνι.

Χωρίς καθυστέρηση, ο μικρούλης βρέθηκε σε νοσοκομείο του Σακραμέντο για εξειδικευμένες εξετάσεις.

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Ο Βίνι είχε προσβληθεί από καρκίνο, ο οποίος είχε εξαπλωθεί στα οστά, στο μάγουλο, ενώ κινδύνευε και το μάτι. Οι πόνοι γίνονται αφόρητοι, με τον μικρό να μην το βάζει κάτω.

«Θα τα καταφέρω. Δεν θα με νικήσει ο καρκίνος», λέει.

Οι παππούδες, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Διαδίκτυο, ώστε όποιος θέλει να συνεισφέρει για να καλυφθούν οι θεραπείες του.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button