Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΛΑΧΟΥ-ΡΑΠΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Πηγή:sfedona.gr

Επιτυχημένη τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο και από πλευράς ληψης πολιτικών μηνυμάτων οι επίσκεψη του κλιμακίου της Ν.Δ στην Κορινθία.

Με εξαίρεση κατά την ταπεινή μας άποψη την “κατάθεση διαπιστευρίων” στον Δεσπότη της Κορίνθου , όταν σε όλο το πρόγραμμα δεν υπήρχε έστω μια συμβολική επίσκεψη σε ένα σχολείο της Κορινθίας!

Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης  φαίνεται ότι είναι αποφασισμένος να αναδιοργανώσει την κομματική οργάνωση της Κορινθίας και να την κάνει πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων .

Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.

Έτσι στο σύντομο διάστημα που είναι στο τιμόνι της ΝΟΔΕ πέτυχε να έρθει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης στην Νεμέα και σήμερα να υπάρξει μια  σημαντική πολιτική επίσκεψη γνωστών στελεχών της Ν.Δ  όπως είναι ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Γιώργος Βλάχος και η Θεσσσαλονικιώτισα Βουλευτίνα Έλενα Ράπτη.

Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.

Κοντά στο δύο στελέχη ήταν φυσικά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης , ο Βουλευτής της ΝΔ στην Κορινθία Χρίστος Δήμας , ο πρώην Υπουργός Νίκος Ταγαράς (η απουσία του οποίου όμως από την επίσκεψη του κλιμακίου στο Επιμελητήριο σχολιάστηκε αρνητικά) ο πρώην Βουλευτής Κώστας Κόλλιας , η Κατερίνα Οικονόμου μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος , ο γνωστός γιατρός του τόπου μας Τάσος Γκιολής ,ο Περ.Σύμβουλος Γιώργος Πετρίτσης και ο γνωστός δικηγόρος της Κορίνθου Παναγιώτης Πίκουλας , φίλος του Γιώργου Βλάχου από τα φοιτητικά χρόνια.

Στην συνάντηση του Επιμελητηρίου εκτός από τον πρόεδρο του Βασίλη Νανόπουλο και μέλη του Δ.Σ , παραβρέθηκε και η πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαρίνα Ταουξίδη

Κύρια θέματα που συζητήθηκαν στην επίσκεψη του κλιμακίου ήταν τα αγροτικά θέματα , τα θέματα ύφεσης της αγοράς και απελπιστικής κατάστασης που βρίσκονται οι περισσότερες επιχειρήσεις της Κορινθίας , το τεράστιο θέμα της ανεργίας  , η υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων , ο ΕΝΦΙΑ  κ.ά

Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου στην Κορινθία ήταν το εξής:

10:00 Γηροκομείο ιεράς μητρόπολης ανδρών,
11:15 ΕΑΣ Κιάτου,
12:20 Πτηνοτροφική επιχείρηση ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Χιλιομόδι,
13:15 ΕΑΣ Κορίνθου,
14:00 Εμπορία κρεάτων ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ,
14:30 Εκτροφεία σαλιγκαριών FEREIKOS,
16:00 Επιμελητήριο Κορινθίας 16:00.
16:30 Συνέντευξη τύπου στα Τοπικά ΜΜΕ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ (Ε.Γ.Σ ΚΙΑΤΟΥ)
=============================
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
Φωτογραφία του Lakis Giannidakis.
enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button