Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Αρχική

Με ένα άρθρο – γροθιά στο στομάχι – η Νανσυ Γιαννιδάκη αναδεικνύει την καταθλιπτική καθημερινότητα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

?Δεν είναι οι 3 ώρες που περίμενα στον διάδρομο του Γ.Νοσοκομείου Κορίνθου μαζί με την κόρη μου για μια επανεξέταση του σπασμένου χεριού της.

? Δεν είναι οι φωνές και οι τσακωμοί για το ποιος έχει σειρά (κάτι που με μια στοιχειώδη οργάνωση θα μπορούσα να αποφευχθεί και φυσικά δεν είναι δουλειά των ιατρών αλλά του Διοικητικού προσωπικού)

? Δεν είναι η θλιβερή εικόνα ασθενών τρίτης ηλικίας, νεότερων και μικρών παιδιών να στοιβάζονται στην πόρτα με την ελπίδα να ειναι οι επόμενοι που θα εξυπηρετηθούν μόλις αυτή ανοίξει.

‼️ Είναι η ηττοπάθεια. Η αποδοχή ότι αυτό είναι το σύστημα Υγείας, έτσι λειτουργούν τα Δημόσια Νοσοκομεία και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή … σύμφωνα με πολλούς πολίτες αλλά και εργαζόμενους στο ΕΣΥ.
Αυτό είναι που με εξοργίζει και με συνθλίβει ταυτόχρονα πιο πολύ απ’ όλα.

? Υπομονή μόνο για όσα είναι υπεράνω των ανθρώπινων δυνάμεων.
Για τίποτα άλλο!!!!

Υ.Γ. Και νισάφι πια οι δικαιολογίες λόγω covid. Τα τακτικά ιατρεία του Νοσοκομείου Κορίνθου είναι επιτακτική ανάγκη να επαναλειτουργήσουν επίσημα και σωστά.

#υγεια_πανω_απο_ολα #σωθηκεηυπομονη
#συστημαυγειας

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button