Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

ΜΑΤ επιτέθηκαν με δακρυγόνα στο μπλοκ της ΛΑΕ -Τραυματίστηκε στο κεφάλι η Παπαδόγιαννη, στο νοσοκομείο ακόμη 3

Επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις δέχθηκε το μπλοκ της ΛΑΕ, που συμμετείχε στις κινητοποιήσεις κατά του ασφαλιστικού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τέσσερα στελέχη και μέλη του κόμματος.

Ανάμεσά τους και η Σόφη Παπαδόγιαννη, πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν της ΛΑΕΙ, η οποία και δέχθηκε δακρυγόνο στο κεφάλι.

Από την επίθεση τραυματίστηκε και το στέλεχος του κόμματος Βασίλης Μαρκίδης, ενώ με εγκαύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και άλλα δύο μέλη αυτού.

Η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

H παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα, τρομοκρατημένη από την οργισμένη ειρηνική κοσμοπλημμύρα του Συντάγματος ,εξαπέλυσε τα ΜΑΤ σε μια πρωτοφανή σε βαρβαρότητα τρομοκρατική επιχείρηση βίας και αίματος ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές.

Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο  στο ΚΑΤ.

Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικούεκτρώματος.

Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button