Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Μάθημα δύναμης από την 23χρονη αθλήτρια που γεννήθηκε χωρίς πόδια

Μάθημα δύναμης από την 23χρονη αθλήτρια που γεννήθηκε χωρίς πόδια

Αν κάποιος έχει θέληση και δύναμη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Την καλύτερη επιβεβαίωση αυτής της φράσης αποτελεί το παράδειγμα της Kanya Sesser από την Ταϊλάνδη, η οποία γεννήθηκε χωρίς πόδια. Αυτό δεν την εμπόδισε ωστόσο όχι μόνο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αλλά και να ακολουθήσει καριέρα ως μοντέλο εσωρούχων!

Μόλις γεννήθηκε, πριν 23 χρόνια, οι γονείς της την εγκατέλειψαν στο κατώφλι βουδιστικού ναού.

Εκείνη όμως απέδειξε πως η αναπηρία της δεν αποτελεί εμπόδιο στη ζωή της: κάνει skateboard, σκι και surfing και πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της εταιρείας εσωρούχων PantyProp.

«Έχει να κάνει με τη δύναμη των γυναικών, το να νιώθεις άνετα μέσα στο δέρμα σου. Εγώ νιώθω σέξι στο σώμα μου», τόνισε η 23χρονη στο περιοδικό People.

Η  Kanya, που υιοθετήθηκε στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ σε ηλικία πέντε ετών, δεν διστάζει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό.

«Λατρεύω να βρίσκομαι μπροστά στην κάμερα. Από τότε που ήμουν μικρή έβγαζα φωτογραφίες για να διασκεδάσω και να καταγράψω την ιστορία της ζωής μου», είπε.

«Το σημαντικό σημείο στις φωτογραφήσεις που κάνω είναι ελεύθερη ομορφιά, ελεύθερο σώμα, ελεύθερο πνεύμα. Είμαι fit και νιώθω άνετα στα εσώρουχά μου», τόνισε.

Η Kanya βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση επειδή αθλείται. Αυτόν τον καιρό προπονείται για να συμμετάσχει στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018.

rar01rar02rar03rar04rar05rar06

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button