Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Λοβέρδος: Ψέμματα του Καμμένου και της κυβέρνησης

Νέες αποκαλύψεις που διαψεύδουν εκ νέου τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο έκανε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90,1» διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Καμμένου πριν λίγες μέρες στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι δηλαδή τα χρήματα από την πώληση των βλημάτων θα μεταφέρονταν από το υπουργείο οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας απευθείας στο ελληνικό υπουργείο οικονομικών:

«Αυτό που είπε ο κ.Καμμένος είναι ψέμα ο άνθρωπος ο οποίος θα παραλάμβανε  τα χρήματα και θα τα μετέφερε μέσω τραπεζικών λογαριασμών είναι ο μεσάζων ο κ.Παπαδόπουλος. Αυτό που λέω προκύπτει από έγγραφα τα οποία θα καταθέσω αύριο στη Βουλή. Ένα ακόμα ψευδός από την πλευρά της κυβέρνησης».

Σε ερώτηση αν αυτή τη διαδρομή του χρήματος την δέχτηκε και η πλευρά της Σαουδικής Αραβίας ο κ. Λοβέρδος απάντησε «δεν υπάρχει έγγραφο από την Σαουδική πλευρά υπάρχει μόνο έγγραφο από το ελληνικό υπουργείο άμυνας προς τον κ.Παπαδόπουλο για τη διαδρομή του χρήματος»

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button