Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Επικαιρότητα

Λαφαζάνης – Στρατούλης και άλλα 80 μέλη της ΛΑ.Ε έχουν περικυκλώσει το Χίλτον [φωτό]

Έπειτα από την κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, η Λαϊκή Ενότητα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί σήμερα, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών.
Αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο περίπου 80 μέλη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι και έχουν μπλοκάρει την είσοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δεύτερος επιχείρησε να μπει μέσα στο Χίλτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα.
Τα συνθήματα που φωνάζουν οι πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι: «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» και «Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά».
«Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε» είναι ακόμη ένα από τα συνθήματα που φωνάζουν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το Χίλτον.
Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συζήτηση για τα δημοσιονομικά και το φορολογικό, ενώ θα ακολουθήσει «σκληρή» συζήτηση για το αγροτικό.
Φωτογραφία από το Twitter

Χθες, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τις πρόσφατες αποφάσεις των Ευρωπαίων για το προσφυγικό.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και οι κ.κ. Στρατούλης και Λεωτσάκος, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, διαμαρτυρήθηκαν για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις στο προσφυγικό που, όπως τονίζουν, μετατρέπουν την Ελλάδα σε έναν τεράστιο καταυλισμό.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η Λαϊκή Ενότητα προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας «απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης».

«Δυστυχώς η Ε.Ε. αποκτά όλο και πιο περισσότερο την όψη μιας πολιτικής, εγκληματικής οργάνωσης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στον θάνατο», πρόσθεσε.

«Είμαστε ακτιβιστές της ΛΑΕ και έχουμε κάνει κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις αποφάσεις της Ε.Ε. για τους πρόσφυγες, οι οποίες παραβιάζουν κάθε διεθνή σύμβαση», είπε από την πλευρά του ο κ. Στρατούλης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button