Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Ενδιαφέροντα

Κουτάβι που έχασε όλα τα πόδια του στην κορεατική αγορά κρέατος υιοθετήθηκε από μια οικογένεια (εικόνες)

Κρεμασμένη ανάποδα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, η 2 ετών σκυλίτσα δεχόταν συνέχεια χτυπήματα για να γίνει το κρέας της πιο τρυφερό. Τα πόδια ήταν τόσο σφιχτά δεμένα, που το δέρμα της μολύνθηκε και άρχισε να σαπίζει. Μετά από αυτό, αφού δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το κρέας της, την άφησαν να πεθάνει μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών κοντά σε μια περιοχή γνωστή για τα σφαγεία σκύλων στην Νότια Κορέα. Ευτυχώς, όμως, η σκυλίτσα βρέθηκε έγκαιρα.

Όλα της τα πόδια έπρεπε να ακρωτηριαστούν για να μπορέσει να επιζήσει, όμως η ελπίδα δεν έφυγε ποτέ από τα μάτια της. “Επέζησε και μια μέρα μετά την επέμβαση της προσπαθούσε να περπατήσει. Χαμογελούσε και κουνούσε την ουρά της”, ανέφερε η Shannon Keith, πρόεδρος της οργάνωσης “Animal Rescue, Media & Education”. Το κουτάβι ονομάστηκε Chi Chi που σημαίνει «αγάπη» στα κορεατικά.

Έχοντας περάσει δύο μήνες ανάρρωσης σε μια κτηνιατρική κλινική στην Σεούλ, η Chi Chi μεταφέρθηκε στο καινούργιο σπίτι της στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου ο Ρίτσαρντ, η Ελίζαμπεθ και η Μέγκαν Χάουγελ την περίμεναν για να της δώσουν την αγάπη και την φροντίδα που της αξίζει. Εκεί η Chi Chi έβαλε προσθετικά μέλη!

Μόλις ανακάμψει πλήρως, η οικογένεια σχεδιάζει να εκπαιδεύσει το αξιαγάπητο κουτάβι σε σκυλί θεραπείας, ώστε να μπορεί να βοηθάει και να παρηγορεί παιδιά και βετεράνους, που έχουν κάποιο από τα άκρα τους.

Κρεμασμένη ανάποδα μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, η 2 ετών σκυλίτσα δεχόταν συνέχεια χτυπήματα, για να γίνει το κρέας της πιο τρυφερό.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-17

Αφού δεν χρησίμευε πλέον ως κρέας, το κουτάβι αφέθηκε να πεθάνει μέσα σε μια πλαστική σακούλα κοντά σε μια περιοχή με σφαγεία σκύλων στην Νότια Κορέα.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-6

Τα πόδια της ήταν δεμένα τόσο σφιχτά που το δέρμα της μολύνθηκε και άρχισε να σαπίζει.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-22

Ευτυχώς, όμως, βρέθηκε έγκαιρα.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-4

Όλα της τα άκρα έπρεπε να ακρωτηριαστούν για να μπορέσει να επιζήσει, αλλά τα μάτια της δεν έχασαν ποτέ την ελπίδα.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-10

“Επέζησε και μια μέρα μετά το χειρουργείο προσπαθούσε να περπατήσει. Χαμογελούσε και κουνούσε συνέχεια την ουρά της.”

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-gif-1

Μετά από 2 μήνες ανάρρωσης σε μια κτηνιατρική κλινική στην Σεούλ, η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο καινούργιο της σπίτι στο Φοίνιξ της Αριζόνα για να μείνει με την οικογένεια Χάουγελ.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-14

“Μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι και τα υπόλοιπα σκυλιά, εκτός από το να ανεβαίνει τις σκάλες”, ανέφερε η 12χρονη Μέγκαν Χάουγελ.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-16

Η νέα της οικογένεια είναι ενθουσιασμένη με την ευγενική και στοργική φύση της.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-15

Μόλις ανακάμψει πλήρως, θα την εκπαιδεύσουν να γίνει σκυλί θεραπείας για παιδιά και βετεράνους που έχουν χάσει τα άκρα τους.

rescue-dog-leg-amputation-chichi-south-korea-41

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button